Libnet.ro
UNICEF

00:07

Curtea Suprema verifica daca masura arestarii preventive a fostei sefe DIICOT Alina Bica este legala

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema verifica daca masura arestarii preventive a fostei sefe DIICOT Alina Bica este legala

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) analizeaza legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala. continuă pe Adevărul

iCCJ verifica legalitatea masurii arestarii preventive a Alinei Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) verifica legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de procurorii DNA in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, potrivit surselor din presa.

iCCJ verifica legalitatea masurii arestarii preventive a Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT

Inalta Curte de Casatie si Justitie verifica miercuri legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, informeaza Agerpres. Aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de.

Dosarul Privatizari strategice. Fostul ministru Codrut Seres, asteptat miercuri la Curtea Suprema

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres este asteptat miercuri la Curtea Suprema unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de tradare. Seres a fost deja condamnat la sase ani de inchisoare.

Dosarul retrocedarilor abuzive de la ANRP a ajuns la Curtea Suprema: Alina Bica, trimisa in judecata

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost trimisa in judecata in dosarul retrocedarilor abuzive de la ANRP, fiind acuzata de abuz in serviciu. Dosarul Alinei Bica a ajuns la Curtea Suprema. Stire in curs de act.

Medicul Serban Bradisteanu, asteptat luni la Curtea Suprema in dosarul in care este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase

Medicul Serban Bradisteanu este asteptat luni la Curtea Suprema, cand magistratii vor lua in discutie un nou termen al apelului din dosarul in care specialistul este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )