Libnet.ro
UNICEF

18:30

Igor Dodon nu va beneficia de sustinerea PSRM in campania pentru prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon nu va beneficia de sustinerea PSRM in campania pentru prezidentiale

Igor Dodon anunta ca, in cazul in care va decide sa candideze pentru un nou mandat la functia de presedinte al Republicii Moldova, nu mai poate beneficia de suportul direct al Partidului Socialistilor. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Toti liderii de dreapta vor ca Maia Sandu sa piarda la prezidentiale

Igor Dodon sustine ca liderii partidelor de dreapta nu doresc ca Maia Sandu sa invinga in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie curent, pentru ca victoria presedintei PAS ar insemna ca restul partidelor de dreapta nu vor trece pragul electoral la parlamentare, pe fundalul ascensiunii PAS.

Igor Dodon: Nu avem de gand sa restrictionam dreptul diasporei de a participa la alegeri

Igor Dodon a respins acuzatiile opozitiei ca Socialistii promoveaza modificari la Codul electoral pentru a pregati fraudarea alegerilor prezidentiale. Seful statului sustine ca opozitia cauta de pe acum justificari pentru a explica o eventuala ingrangere in alegerile din 1 noiembrie.

Mihai Popsoi: Igor Dodon e gata sa cedeze, doar pentru a obtine voturi din stanga Nistrului

Vicepresedintele Partidului Actiune si Solidaritate, deputatul Mihai Popsoi, sustine ca posturile ilegale, instalate in Zona de Securitate sub pretextul pandemiei, cel mai probabil vor ramane acolo si ulterior. Potrivit lui, presedintele Igor Dodon nu vine cu nicio reactie si este gata sa cedeze pana si teritorii, acele sate din raionul Dubasari, doar pentru a obtine beneficii personale voturile din regiunea transnistreana, transmite IPN.

Andrian Candu, despre ezitarea PAS de a semna motiunea de cenzura: O opozitie divizata este in beneficiul unui singur om: Igor Dodon

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a comentat ezitarea Partidului Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, in ceea ce priveste semnarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Chicu, initiativa propusa de Platforma DA. Potrivit lui Candu, o opozitie divizata este in beneficiul unui singur om: Igor Dodon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )