Libnet.ro
UNICEF

16:45

Igor Dodon, despre motiunea de cenzura: Maia Sandu a nimerit in capcana. Nu credeam ca e atat de naiva

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, despre motiunea de cenzura: Maia Sandu a nimerit in capcana. Nu credeam ca e atat de naiva

Igor Dodon sustine ca lidera PAS, Maia Sandu, a nimerit intr-o capcana dupa ce a acceptat sa semneze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu. Presedintele tarii a declarat ca intelege motivatia Partidului Sor si a grupului parlamentar Pro Moldova de ce doreste demiterea Cabinetului de ministri, pentru ca ar vrea sa scape de dosare penale, insa nu intelege de ce Maia Sandu a acceptat sa semneze motiunea. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Toti liderii de dreapta vor ca Maia Sandu sa piarda la prezidentiale

Igor Dodon sustine ca liderii partidelor de dreapta nu doresc ca Maia Sandu sa invinga in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie curent, pentru ca victoria presedintei PAS ar insemna ca restul partidelor de dreapta nu vor trece pragul electoral la parlamentare, pe fundalul ascensiunii PAS.

Igor Dodon, despre transformarea Sfintei Sofia in moschee: Mi-as dori ca acest simbol sa ramana crestin-ortodox

Igor Dodon sustine ca decizia liderului de la Ankara, Recep Erdogan, de a transforma fosta bazilica Sfanta Sofia de la Istanbul in moschee este o actiune de tine de treburile interne ale Turciei, iar conducatorii de state nu au dreptul sa se implice in treburile interne ale altor tari.

Corneliu Furculita, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului: De astazi, PAS si Maia Sandu sunt stransi puternic in bratele oligarhice

Seful fractiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculita, sustine ca odata ce PAS a semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, initiata de Platforma DA, PAS si Maia Sandu sunt stransi puternic in bratele oligarhice ale lui Plaha-Sor.

Corneliu Furculita, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Sa vedem daca deputatii Maiei Sandu vor intra definitiv in capcana oligarhilor

Seful fractiunii parlamentare a Partidului Socialistilor, Corneliu Furculita, considera ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, semnata deocamdata doar de deputatii Platformei DA, este o capcana intinsa de oligarhii Vlad Plahotniuc si Ilan Sor, care si-ar dori destabilizarea situatiei politice din R. Moldova.

Andrian Candu, despre ezitarea PAS de a semna motiunea de cenzura: O opozitie divizata este in beneficiul unui singur om: Igor Dodon

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a comentat ezitarea Partidului Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, in ceea ce priveste semnarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Chicu, initiativa propusa de Platforma DA. Potrivit lui Candu, o opozitie divizata este in beneficiul unui singur om: Igor Dodon.

Maia Sandu: Igor Dodon pregateste fraudarea alegerilor

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat joi, 16 iulie, ca prin modificarile pe care socialistii incearca sa le impinga la Codul electoral, Igor Dodon pregateste fraudarea alegerilor. Potrivit ei, despre intentiile sefului statului de a frauda alegerile prezidentiale din 1 noiembrie i-ar fi spus si oamenii din localitati.

Octavian Ticu a semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului si o acuza pe Maia Sandu ca a pus coarnele in pamant cand nu trebuie

Liderul PUN, deputatul neafiliat Octavian Ticu, si-a pus semnatura pe motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu. Parlamentarul a criticat ezitarea Partidului Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, in ceea ce priveste semnarea motiunii.

Dionis Cenusa afirma ca votarea motiunii de cenzura o poate costa pe Maia Sandu eventuala victorie la prezidentiale

Analistul politic Dionis Cenusa considera cavotarea motiunii de cenzura o poate costa pe Maia Sandu eventuala victorie la prezidentiale. in opinia lui, graba prin care PAS a anuntat ca va semna motiunea de cenzura este explicata de presiunea publica eficienta a Platformei DA, dar si de dorinta de a valorifica disputele in jurul modificarii Codului Electoral.

PAS va semna si va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu

Lidera PAS, Maia Sandu, a anuntat joi, 16 iulie, ca fractiunea parlamentara a PAS va semna si va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, initiata de Platforma DA. Decizia a fost luata in pofida faptului ca nu exista voturi suficiente pentru demiterea Cabinetului de ministri, iar PDM a comunicat ca nu va sprijini motiunea. Anterior, Maia Sandu afirma ca nu va semna motiunea daca nu exista garantia ca sunt voturi suficiente.

Maia Sandu, despre altercatiile de la protestul veteranilor:Guvernul lui Dodon i-a calcat in picioare pe cei care si-au sacrificat sanatatea aparand Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a aratat indignata de altercatiile care s-au petrecut joi, 16 iulie, intre fortele de ordine si manifestantii veniti la protestul veteranilor de razboi. Ex-premierul sustine ca guvernul lui Dodon i-a calcat in picioare pe cei care si-au sacrificat tineretea si sanatatea aparand Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )