Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon si federalizarea Moldovei: marele proiect al lui Putin cu vedere spre Ucraina, Marea Neagra si Caucaz

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon si federalizarea Moldovei: marele proiect al lui Putin cu vedere spre Ucraina, Marea Neagra si Caucaz

Igor Dodon este un mesager. Bun, cu lectia invatata, ferm pe pozitie, abil politician dar, pe fond, mesagerul unui proiect politic pe care cei de la Kremlin nu inceteaza sa-l dezvolte, cu mare perseverenta si minutie, in cat mai multe dintre tarile foste republici sovietice aflate acum la est de granita cu UE si NATO. continuă pe Adevărul

Candidatul socialist la Presedintia Moldovei, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat

Candidatul Partidului Socialist pentru Presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat ca a plagiat fragmente din teza lui de doctorat.

Candidatul socialist la presedintia Moldovei, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat

Candidatul Partidului Socialist pentru presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat ca a plagiat fragmente din teza lui de doctorat, informeaza site-ul deschide. md.

Maia Sandu si Igor Dodon, favoritii la presedintia Republicii Moldova. Cum se pozitioneaza candidatii fata de Romania si problema transnitreana

Favoritii pentru functia de presedinte al Republicii Moldova sunt potrivit tuturor analizelor si sondajelor, Igor Dodon, candidatul socialistilor care doreste sa reorienteze tara spre interesele Rusiei, si Maia Sandu, candidatul de centru dreapta PAS), adept al aderarii Moldovei la Uniunea Europeana. Pozitia candidatei PAS s-a consolidat zilele trecute, dupa ce presedintele democratilor, Marian Lupu, s-a retras din competitie in favoarea ei.

PROFIL Alegeri Moldova: Cine este Igor Dodon, candidatul stangii pro-Kremlin la prezidentiale

Principalul candidat al stangii in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a fost la un pas sa fie ales sef al statului din primul tur. Asemenea Maiei Sandu, Igor Dodon este relativ tanar 41 de ani), are studii de economie si a mizat pe mesaje antioligarhice in campania electorala. Spre deosebire de Maia Sandu, el a a avut tangente cu lumea afacerilor, a fost asociat cu transferuri de bani prin paradisuri fiscale si cu folosirea activelor oligarhului Vladimir Plahotniuc. Dar, mai presus de toate, el militeaza puternic pentru apropierea Republicii Moldova de Rusia lui Vladimir Putin si indepartarea ei de Uniunea Europeana.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Republica Moldova, rezultate oficiale partiale: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%. Cei doi candidati merg in turul II

Candidatul socialist pro-rus Igor Dodon este cotat ca fiind castigatorul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cu 52,42% din voturi, potrivit primelor rezultate oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau dupa prelucrarea a 55,31% din procesele verbale din sectiile de votare, scrie Unimedia. md. Daca scorul lui Dodon se mentine la peste 50% pana la finalul numararii voturilor, inseamna ca acesta a castigat alegerile prezidentiale din primul tur. Candidata pro-europeana Maia Sandu a obtinut 33,99% din voturi. -------------------------Ora 1:38: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%, 98,08% dintre procesele verbale prelucrate. Ora 1:16: Igor Dodon - 48,82%, Maia Sandu - 37,87%, 97,60% din procesele verbale prelucrate. Ora 1:12: Cum s-a votat la Chisinau: Socialistul Dodon a invins insectoarele Botanica, Rascani, Centru si Buiucani. Maia Sandu a invins doar in sectorul Ciocana, dar a fost preferata in 14 din cele 18 suburbii. In 4 suburbii - Cricova, Stauceni, Vadu lui Voda si Vatra - a fost invingator Igor Dodon. sursa: Unimedia)Ora 0:53: Igor Dodon - 48,99%, Maia Sandu - 37,70%, 97,02% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:49: Igor Dodon - 49,09%, Maia Sandu - 37,60%, 96,88% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:41: Igor Dodon - 49,13%, Maia Sandu - 37,60%, 96,35% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:33: 95,82% din buletinele de vot prelucrate: Igor Dodon - 49,21%, Maia Sandu - 37,51%. Ora 0:29: Prima reactie a Maiei Sandu: Ne vedem in turul II. Votul de astazi, prima victorie si primul pas catre o viata demna. Ora 0:22: Igor Dodon - 49,27%, Maia Sandu - 37,44%, 95,15%, din procesele verbale prelucrate. Ora 0:15: Igor Dodon - 49,43%, Maia Sandu - 37,3%, dupa prelucrarea a 94,43% din procesele verbale. Ora 0:02: Igor Dodon - 49,66%, Maia Sandu - 37,02%, 92,70% din procesele verbale prelucrate.

Peste 95 % dintre basarabenii de la Timisoara au votat candidatii pro europeni. Igor Dodon a luat 2,3 %

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova au intrat in turul doi, acolo unde se vor infrunta Igor Dodon si Marian Sandu. Chiar daca la rezultatul general, candidatul iesit pe primul loc a fost Igor Dodon, la Timisoara votul pentru candidatii pro europeni a fost covarsitor. Igor Dodon a obtinut de la Timisoara 15 voturi.

Noul presedinte al Republicii Moldova, decis peste doua saptamani: Socialistul Igor Dodon si pro-europeana Maia Sandu se vor confrunta in turul al II-lea al alegerilor

Numele noului presedinte al Republicii Moldova va fi cunoscut peste doua saptamani, cand socialistul pro-rus Igor Dodon si Maia Sandu, candidatul comun sustinut de 3 partide pro-europene, se vor confrunta in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, programat pe 13 noiembrie. Potrivit rezultatelor oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau dupa prelucrarea a 99,5% dintre procesele verbale din sectiile de votare, Igor Dodon a obtinut 48,5% din voturi, iar Maia Sandu 38,2%, scrie Reuters. Este pentru prima oara dupa 15 ani cand modovenii isi aleg presedintele prin vot direct. Igor Dodon, castigatorul primului tur al alegerilor, vrea sa puna capat apropierii tarii sale de Uniunea Europeana si sa o reorienteze catre Rusia, pe fondul nemultumirii publice profunde fata de prooccidentalii aflati la putere si in timpul carora statul s-a confruntat cu tulburari economice.

Chisinau, Renato Usatai l-ar putea trimite pe Igor Dodon in turul doi

Miza primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este trimiterea lui Igor Dodon in turul doi. In care s-ar anunta o spectaculoasa confruntare cu Maia Sandu, liderul opozitiei pro-europen si anti-oligarhice. Dodon este presedintele Partidului Socialistilor, care a inregistrat cel mai bun scor la alegerile parlamentare din noiembrie 2014. Oficial, socialistii sunt in opozitie, insa Dodon personal, cat si deputatii socialisti, au votat proiecte politice importante alaturi de Partidul Democrat, controlat de controversatul oligarh Vlad Plahotniuc. Nu doar proiecte si interese politice ci si afacerile ii leaga pe Dodon de Plahotniuc.

FOTO. Scandal. Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat. Dodon ar fi copiat din cartile scrise de doi profesori de la ASE

Candidatul Partidului Socialist pentru presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat ca a plagiat fragmente din teza lui de doctorat, informeaza site-ul deschide. md.

Alegeri Republica Moldova. Rezultate din diaspora: Maia Sandu l-a invins categoric pe Igor Dodon

Dupa procesarea a 89% din procesele verbale venite de la sectiile de votare din strainatate, candidatul comun al PPDA, PAS si PLDM, Maia Sandu, conduce detasat in fata socialistului Igor Dodon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )