Libnet.ro
UNICEF

16:00

PROFIL Alegeri Moldova: Cine este Igor Dodon, candidatul stangii pro-Kremlin la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 PROFIL Alegeri Moldova: Cine este Igor Dodon, candidatul stangii pro-Kremlin la prezidentiale

Principalul candidat al stangii in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a fost la un pas sa fie ales sef al statului din primul tur. Asemenea Maiei Sandu, Igor Dodon este relativ tanar 41 de ani), are studii de economie si a mizat pe mesaje antioligarhice in campania electorala. Spre deosebire de Maia Sandu, el a a avut tangente cu lumea afacerilor, a fost asociat cu transferuri de bani prin paradisuri fiscale si cu folosirea activelor oligarhului Vladimir Plahotniuc. Dar, mai presus de toate, el militeaza puternic pentru apropierea Republicii Moldova de Rusia lui Vladimir Putin si indepartarea ei de Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

Alegeri in Republica Moldova. Rezultate preliminare: Igor Dodon - 48,99%, Maia Sandu - 37,7% (VIDEO)

UPDATE: Candidatul prorus Igor Dodon a scazut sub 49%, dupa numararea a 97,02% din voturi. Maia Sandu a ajuns la 37,7%. UPDATE:Dupa numararea a aproximativ 92,55% din voturi, Igor.

Alegeri in Republica Moldova. Rezultate preliminare: Igor Dodon - 54%, Maia Sandu - 31% (VIDEO)

Duminica moldovenii au fost chemati la urne pentru a-si alege presedintele. Dupa numararea a 43% din voturile exprimate, candidatul prorus Igor Dodon conduce detasat cu 54%, urmat la mare distanta de candidata.

Suspiciuni de plagiat asupra tezei de doctorat a lui Igor Dodon: Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova ar fi preluat pasaje din lucrarile unor autori romani, fara citarea sursei (FOTO)

Politicianul prorus Igor Dodon, candidat din partea Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, este suspectat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat, informeaza.

Alegeri in Republica Moldova. Primele rezultate. Igor Dodon, pro-rus, scade sub 50 la suta. Maia Sandu, pro-europeana: peste 37 la suta. Este posibil un al doilea tur de scrutin |LIVE VIDEO

10: Dupa numararea a 93. 74 la suta din procesele verbale prelucrate, Igor Dodon a obtinut 49. 64 la suta dintre voturi, iar Maia Sandu, 37. 05 la suta, conform Timpul. md.

Alegeri in Republica Moldova. Primele rezultate. Igor Dodon, pro-rus, scade sub 50 la suta. Maia Sandu, pro-europeana: peste 37 la suta. Va fi un al doilea tur de scrutin |LIVE VIDEO

45: La prelucrarea a 96,35 la suta dintre procese verbale, Igor Dodon a obtinut 49,13 la suta dintre voturi, iar Maia Sandu, 37,60 la suta, conform Unimedia.

Alegeri in Republica Moldova. Primele rezultate. Igor Dodon, pro-rus: 50,07 la suta. Maia Sandu, pro-europeana: 35,98 la suta |LIVE VIDEO

20: La numararea a 80 la suta dintre voturi, Maia Sandu a obtinut 35, 98 la suta dintre voturi, iar Igor Dodon - 50,7 la suta, conform Publika. md.

Alegeri in Republica Moldova. Rezultate preliminare: Igor Dodon - 49,6%, Maia Sandu - 37% (VIDEO)

UPDATE:Dupa numararea a aproximativ 92,55% din voturi, Igor Dodoninregistreaza 49,66%, iar Maia Sandu a crescut la 37%. Daca procentele se mentin si Dodon nu acumuleaza 50%, va avea loc un tur 2.

Alegeri in Republica Moldova. Rezultate preliminare: Igor Dodon - 48,41%, Maia Sandu - 38,26% (VIDEO)

UPDATE: Dodon a obtinut 48,41% din voturile exprimate, iar adversara sa principala, Maia Sandu, a castiga 38,26%, conform unor noi date preliminare obtinute dupa numararea a 98,94% din voturi.

Alegeri in Republica Moldova. Rezultate preliminare: Igor Dodon - 48,41%, Maia Sandu - 38,26%. Cei doi se vor confrunta pe 13 noiembrie in al doilea tur de scrutin (VIDEO)

UPDATE: La alegerile prezidentiale din Moldova, din data de 30 octombrie, nu s-a decis inca un castigator, astfel ca va avea loc un al doilea scrutin pe 13 noiembrie, unde cand se vor confrunta.

Socialistul Igor Dodon si candidatul pro-european Maia Sandu, in turul al II-lea

Noul presedinte al Republicii Moldova va fi decis pe 13 noiembrie, cand se vor confrunta, in al doilea tur de scrutin, candidatul pro-rus, Igor Dodon, si candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )