Libnet.ro
UNICEF

10:15

Igor Dodon a semnat decretul de revocare a procurorului general Eduard Harunjen

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a semnat decretul de revocare a procurorului general Eduard Harunjen

Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de eliberare a lui Eduard Harunjen din functia de procuror general, in baza cererii depuse, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Parlamentul a initiat procedura de demitere a procurorului general

Parlamentul a constatat marti, 9 iulie, neintrunirea conditiilor de numire in functie si recomanda presedintelui Igor Dodon sa emita decretul de incetare de drept a raporturilor de serviciu ale procurorului general Eduard Harunjen. Decizia a fost luata cu votul a 56 de deputati, in lipsa parlamentarilor fractiunii Partidului Democrat, care au parasit sedinta plenului in timpul luarilor de cuvant, transmite IPN.

Dodon anunta sedinta a Parlamentului pentru demiterea procurorului general al Republicii Moldova Ministrul de Interne cere urmarirea penala a sefului Procuraturii

Parlamentul Republicii Moldova va fi convocat marti pentru a initia procedura de demitere a procurorului general Eduard Harunjen, care refuza sa isi dea demisia de onoare, a anuntat presedintele Igor Dodon. De asemenea, ministrul de Interne Andrei Nastase a sesizat Consiliul Superior al Procurorilor sa initieze procedura de incepere a urmaririi penale impotriva procurorului general, considerat unul dintre oamenii-cheie ai oligarhului Vlad Plahotniuc.

Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, a anuntat Administratia Prezidentiala. Proiectul privind abilitarea Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )