Libnet.ro
UNICEF

07:00

IKEA scoate din circuit barierele de siguranta pentru copii din gama Patrull

Hotnews Hotnews,
 IKEA scoate din circuit barierele de siguranta pentru copii din gama Patrull

Compania IKEA avertizeaza clientii care au cumparat bariere de siguranta pentru copii din gama Patrull sa revina cu ele in magazinul din Bucuresti, unde vor primi inapoi suma integrala platita pentru ele, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a fi consilier general

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, pe pagina sa de Facebook, ca demisioneaza din ONG-ul Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a fi consilier general. Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese. Nicusor Dan mai scrie ca Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania.

Anuntul IKEA. Daca si tu ai cumparat acest produs, du-l inapoi. E periculos

Compania IKEA avertizeaza clientii care au cumparat bariere de siguranta pentru copii din gama Patrull sa revina cu ele in magazinul din Bucuresti, unde vor primi inapoi suma integrala platita.

21 de suspecti urmariti penal pentru abuzuri la un centru pentru copii din Bucuresti

Procurorii au dispus efectuarea urmaririi penale fata de 21 de suspecti intr-un dosar care vizeaza abuzuri comise la un centru pentru copii institutionalizati din Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )