Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ilan Laufer: Cauza votului anti-PSD din diaspora este episodul din 10 august si proasta gestionare a acestui subiect

Adevărul Adevărul,
Ilan Laufer: Cauza votului anti-PSD din diaspora este episodul din 10 august si proasta gestionare a acestui subiect

Ilan Laufer, fost consilier al Vioricai Dancila pe vremea cand era premier, vorbeste, luni, despre un moment foarte dificil pentru PSD care a obtinut cel mai mic scor la alegerile prezidentiale. Acesta considera ca este nevoie de o reforma adevarata in cadrul partidului si de un congres, dar asta inseamna sanse reale pentru toti social-democratii. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Votul din diaspora este in desfasurare

ACTUALIZARE - Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate a depasit 250. 000; in primul tur, pana sambata la ora 17. 00, au votat aproape 188. 000 de romani --- *ACTUALIZARE - La ora 16:00, la urnele din stranatate, 219. 623 de romani si-au exercitat dreptul la vot --- *ACTUALIZARE - Peste 190 de mii de votanti din strainatate au fost la urne pana la 15:00 .

Sociolog Avangarde: Daca se mentine ritmul VOTULUI din DIASPORA, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 % din totalul voturilor exprimate

Daca se mentine ritmul votului din diaspora, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 procente din totalul voturilor exprimate, potrivit lui Vladimir Ionas, Sociolog laGrupul de.

Primele rezultate din Diaspora (91 de sectii din 835, 11%): Iohannis - 91,80%, Dancila - 8.20%

Primele rezultate ale votului din Diaspora, dupa centralizarea proceselor verbale din 91 de sectii dintr-un total de 835, respectiv 11%) arata un vot zdrobitor in favoarea lui Klaus Iohannis, care a obtinut peste 90% din voturi.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Profilul alegatorului din diaspora

Romanii din diaspora voteaza duminica, pentru a treia zi consecutiv, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, iar prezenta este una foarte mare, depasindu-o cu mult pe cea de la primul tur. Cei mai multi dintre cei care au votat in strainatate sunt barbati cu varsta intre 45 si 64 de ani.

Ce au facut romanii din diaspora, imediat dupa ce au votat. Gestul lor a devenit viral

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Sute de mii .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Badea, reactie surprinzatoare dupa votul din Diaspora: Ce misto...sa imi influenteze mie viata!

Dupa ce in mai multe sectii de votare din Diaspora s-a incheiat turul II, Mircea Badea a avut o reactie acida la adresa votantilor din afara tarii.

MAE, despre succesul scrutinului din diaspora: A reusit doar prin conjugarea eforturilor autoritatilor si cetatenilor

Finalizarea in bune conditii a votului din diaspora este o dovada graitoare a faptului ca un exercitiu civic de o asemenea amploare reuseste doar prin conjugarea eforturilor autoritatilor, cetatenilor.

Reactia MAE dupa recordul absolut de prezenta in Diaspora, la alegerile prezidentiale

Finalizarea in bune conditii a votului din diaspora este o dovada graitoare a faptului ca un exercitiu civic de o asemenea amploare reuseste doar prin conjugarea eforturilor autoritatilor, cetatenilor si.

ALIN BURCEA, PARALELA 45: Diaspora este o clientela foarte importanta pentru agentiile de turism

Diaspora reprezinta o clientela foarte importanta pentru agentiile de turism din Romania, intrucat romanii din strainatate isi permit sa cumpere, avand un salariu mai mare, si vacante un pic mai scumpe, a declarat pentru Agerpres, Alin Burcea, CEO Paralela 45.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dacian Ciolos: Este o urgenta amendarea legii electorale, astfel incat romanii din diaspora sa fie reprezentati de un numar de parlamentari proportional cu participarea lor la vot

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a salutat, duminica seara, participarea record a romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale si considera ca legea electorala ar trebui amendata, astfel incat acestia sa fie reprezentati mai bine in Parlament. Peste 910. 000 de romani au votat deja in afara tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )