Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Balaci, pentru ultima data pe stadionul Ion Oblemenco: Romanii isi iau adio de la marele fotbalist (VIDEO)

B1 B1,
Ilie Balaci, pentru ultima data pe stadionul Ion Oblemenco: Romanii isi iau adio de la marele fotbalist (VIDEO)

Romanii isi iau adio de la marele fotbalist, Ilie Balaci. Legenda Craiovei va fi inmormantata marti la cimitirul Sineasca. Pana la ora 12. 00, sicriul cu trupul neinsufletit ramane pe stadionul Ion Oblemenco,. continuă pe B1

Sicriul lui Ilie Balaci, depus pe gazonul arenei Ion Oblemenco

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus, astazi dimineata, pe gazonul arenei Ion Oblemenco, unde va avea loc o slujba oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei.

Trupul nensufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar pe teren va avea loc o slujba religioasa

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar marti dimineata va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei. Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Sute de fani i-au adus un ultim omagiu lui Ilie Balaci; Hagi, Popescu si Craioveanu au fost prezenti la stadionul Ion Oblemenco

Sute de fani i-au adus un ultim omagiu lui Ilie Balaci, la arena Ion Oblemenco, printre acestea aflandu-se Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Gheorghe Craioveanu.

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la Stadionul Ion Oblemenco - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica la varsta de 62 de ani, a fost depusla Stadionul Ion Oblemencodin Craiova. Rudele, prietenii, cunostintele.

Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti, 23 octombrie. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Meciul CSU Craiova - FCSB, ntrerupt n minutul 8, pentru un omagiu adus lui Ilie Balaci

Meciul CSU Craiova - FCSB, care se desfasoara pe Stadionul Ion Oblemenco, in Liga I, a fost oprit in minutul 8, la scorul de 0-1, pentru ca spectatorii sa-i aduca un omagiu fostului international Ilie Balaci, decedat duminica dimineata. in cea mai mare parte a carierei lui de fotbalist, Balaci a purtat numarul 8 pe tricou anunta News. ro.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist va fi inmormantat intr-un cimitir din Craiova

Este doliu in Craiova. Ilie Balaci, minunea blonda a fotbalului romanesc, va fi condus martipe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Au fost momente.

COINCIDENTA STRANIE in timpul comemorarii lui ILIE BALACI! Ce s-a intamplat in minutul 8 al partidei CS U CRAIOVA - FCSB

O surpriza neplacuta s-a produs pentru suporterii de pe stadionul Ion Oblemenco, in timpul meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB. in minutul 8 al partidei a fost pregatit de suporteri un moment de.

Legendarul fotbalist Ilie Balaci, condus pe ultimul drum de mii de oameni: Imagini emotionante de la Craiova(VIDEO)

Legendarul fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a fost condus pe ultimul drum de sute de prieteni, fani si oameni de fotbal. Trupul neinsufletit al sportivului a fost dus marti pentru ultima data si pe.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )