Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ilie Nastase se insoara sambata cu Brigitte Sfat: Ce cadou a primit acesta din partea fostei sotii

B1 B1,
Ilie Nastase se insoara sambata cu Brigitte Sfat: Ce cadou a primit acesta din partea fostei sotii

Ilie Nastase se insoara a patra oara. Fostul tenismen are programata sambata cununia religioasa cu Brigitte Sfat, la Poiana Brasov. Meniul este unul pe masura evenimentului, iar cei aproximativ 300 de. continuă pe B1

Ilie Nastase se insoara, sambata, pentru a patra oara.

Fostul tenismen, Ilie Nastase se insoara religios, sambata, pentru a patra oara, cu Brigitte Sfat, la Poiana Brasov, transmite B1 TV. La petrecere, invitatii lui Ilie Nastase si ai Brigittei Sfat vor savura o sampanie fina promovata alaturi de fosta sotie a lui Nastase, Amalia. Cand a divortat, Ilie Nastase a renuntat la drepturile sale de imagine pe care i le-a cedat Amaliei. La petrecerea de astazi , vor fi aduse 200 de sticle de sampanie, iar pretul de catalog al unei sticle de 0,75 de .

Ilie Nastase s-a casatorit religios cu Brigitte Sfat: Ce cadou a primit acesta din partea fostei sotii

Nunta mare la Poiana Brasov. Ilie Nastase a sarbatorit la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din statiune casatoria cu Brigitte Sfat, cea care din 17 iunie ii este oficial sotie. Nastase s-a insurat.

Primele imagini de la nunta lui Ilie Nastase si Brigitte Sfat: Mireasa a ales o rochie cu dantela (VIDEO)

Nunta mare la Poiana Brasov. Ilie Nastase si sotia petrec alaturi de 300 de invitati la nunta lor. Petrecerea de nunta are loc intr-un hotel de lux din Poiana Brasov, iar printre invitatii lui Ilie Nastase.

Ce meniu are Ilie Nastase la nunta

Cei peste 300 de invitati de la nunta cuplului Ilie Nastase-Brigitte Sfat, organizata azi la Poiana Brasov, se vor delecta cu un meniu deosebit. Iata ce se va servi pe mese si cum se va desfasura evenimentul.

Brigitte Sfat, rochie de mireasa Made in Romania

Bigitte Sfat se va casatori religios cu Ilie Nastase in acest weekend si va purta cu aceasta ocazie o rochie de mireasa realizata in Romania. Va fi vorba de o creatie Mulaj Couture dintr-un material cumparat insa din Austria.

Ilie Nastase face nunta cu sampania fostei sotii

Ilie Nastase va servi invitatii la nunta de maine seara cu sampanie scumpe adusa de fosta lui sotie, Amalia. Este vorba de Veuve Clicquot, brandul pe care initial il distribuiau impreuna in Romania, dar pe care, dupa divort, i l-a cedat acesteia.

Ilie Nastase il vrea schimbat pe Dragomir: Metodele comuniste nu mai merg

Fostul mare tenismen Ilie Nastase este de parere ca vremea lui Dumitru Dragomir in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal a apus si ca cel supranumit Oracolul din Balcesti ar trebui sa plece din fruntea acestei institutii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )