Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ilie Nastase, un tigan rasist!?

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase, un tigan rasist!?

Nastase declara in 2012 ca este tigan. Recent, a comis o declaratie rasista impotriva jucatoarei de tenis Serena Williams. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa declaratiile lui Ilie Nastase despre sarcina Serenei Williams: Probabil ca a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, insa din punctul meu de vedere a fost suta la suta gluma

Simona Halep considera ca afirmatiile lui Ilie Nastase la adresa Serenei Williams, care este insarcinata, sunt un pic nepotrivite insa se declara convinsa ca fostul mare tenismen a facut doar o.

Ilie Nastase are dreptate: arbitrul de la Romania - Marea Britanie este un asshole

Ilie Nastase este pus la zid in presa internationala, dar el nu a facut altceva decat sa isi apare corect echipa de Fed Cup. Arbitrul de scaun prezent sambata la meciul Soranei Cirstea a incalcat regulile din tenis doar pentru a se razbuna pe Ilie Nastase, cel mai probabil la comanda. Si le-a incalcat de doua ori.

VIDEO Ilie Nastase si-a continuat comportamentul huliganic si dupa ce a fost dat afara de pe teren: a injurat o ziarista britanica

Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei nationale, a fost eroul negativ al meciului de tenis feminin Romania - Marea Britanie de la Mamaia. Nastase s-a comportat golaneste pe durata meciului, injurand arbitrul meciului si pe cele doua jucatoare britanice. Odata dat afara de pe teren in urma comportamentului sau huliganic, Nastase nu s-a oprit si a injurat-o si pe o jurnalista britanica.

Presa engleza, despre nervii lui Ilie Nastase: Provoaca haos, tirada de injuraturi catre starurile britanice, Shame, set and match

Presa engleza a relatat, sambata, dupa iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi asupra starurilor britanice. Jurnalistii au scris si ca haosul si comportamentul provocat de Ilie Nastase a umbrit confruntarea de pe teren.

Federatia Internationala de Tenis face o ancheta dupa o remarca a lui Ilie Nastase despre copilul inca nenascut al Serenei Williams

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul inca nenascut al Serenei Williams, scrie News. ro, citand BBC. La conferinta de presa de vineri, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, moment in care Ilie Nastase, in varsta de 70 de ani, s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?.

VIDEO Ilie Nastase, recidivist in materie de mitocanie. Fostul tenisman catre o jurnalista: iti sparg fata

Fostul mare sportiv Ilie Nastase este in centrul unui scandal urias dupa ce a facut circ la meciul Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie. Nastase a facut afirmatii rasiste la adresa Serenei Williams, a pus-o intr-o situatie jenanta pe o jucatoare britanica, a fost dat afara de pe arena, jignind pe aproape oricine i-a iesit in cale. Toate acestea sunt recidive ale fostului tenismen in materie de mitocanie.

Simona Halep despre afirmatiile lui Ilie Nastase cu privire la Serena Williams: Sunt un pic nepotrivite, dar a glumit

Simona Halep este de parerere ca afirmatile lui Ilie Nastase despre Serena Williams sunt un pic nepotrivite, insa este convinsa ca a fost o gluma, arata News. ro.

Cristian Tudor Popescu, reactie necrutatoare dupa injuraturile lui Ilie Nastase

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat insultele adresate de Ilie Nastase arbitrilor meciului de Fed Cup dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta, dar si pe cele la adresa.

Presedintele ITF, despre Ilie Nastase: Comportament inacceptabil pentru un capitan al unei echipe de Fed Cup

Presedintele ITF, David Haggerty, a calificat comportamentul lui Ilie Nastase la intalnirea de Fed Cup de la Mamaia drept inacceptabil, precizand ca nimeni dintre cei implicati in sport nu ar trebui sa suporte vreun abuz, astfel ca este corect ca fostul tenisman nu va mai juca niciun rol in confruntarea Romania - Marea Britanie.

Prima reactie a Federatiei Britanice de Tenis, dupa scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase la Fed Cup: Suntem profund socati de comportamentul capitanului Romaniei. Vom face o plangere oficiala catre ITF

Federatia Britanica de Tenis, prin vocea presedintelui Michael Downey, condamna comportamentul pe care l-a avut Ilie Nastase sambata, in timpul meciului din Fed Cup, dintre Sorana Cirstea si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )