Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iliescu a votat pentru un baiat tanar

România Liberă România Liberă,
Iliescu a votat pentru un baiat tanar

Ion Iliescu a declarat, la iesirea din sectia de votare de la Liceul Jean Monnet, ca a pus stampila pae buletinul de vot pentru un baiat tanar. continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor: Am votat pentru o Romanie puternica, in care fiecare cetatean este respectat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie puternica, in care fiecare cetatean este respectat, informeaza Agerpres. Kelemen a votat la sectia.

Vasile Blaga: Am votat pentru o Romanie normala, pentru Romania bunului-simt

Copresedintele ACL Vasile Blaga a declarat, duminica, dupa ce a mers la urne ca a votat pentru o Romanie normala, pentru Romania bunului-simt, informeaza Agerpres. Am votat pentru o Romanie normala, nu una.

Mihnea Costoiu: Am votat pentru un om care e capabil sa uneasca Romania si pe romani

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant Superior, a declarat duminica, ca a votat pentru un om care e capabil sa uneasca Romania si care va schimba fata Romaniei, informeaza Agerpres. Am votat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cristian Popescu Piedone: Am votat pentru progresul Romaniei, pentru viitorul copiilor si nepotilor nostri

Printre primii romani care au votat duminica a fost si primarul sectorului 4 al Capitalei. Cristian Popescu Piedone a venit la sectie impreuna cu sotia si a declarat ca a votat pentru viitorul copiilor din.

Klaus Iohannis, la urne impreuna cu sotia: Am votat pentru o Romanie a respectului. Am fost la biserica inainte (VIDEO)

CandidatulACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca a votat pentru o Romania a respectului si a propseritatii, precizand ca inainte de a ajunge la urne a mers la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Blaga a votat pentru o Romanie normala

Copresedintele ACL Vasile Blaga, presedinte PDL, a declarat ca a votat pentru o Romanie normala, pentru Romania bunului-simt si a precizat ca a adresat o noua cerere catre BEC pentru prelungirea programului.

Maria Grapini: Am votat pentru un presedinte care sa ne trateze pe toti la fel

Europarlamentarul PC Maria Grapini a votat in Timis, in jurul orei 08:30, ea afirmand ca a votat pentru un presedinte bun pentru toti romanii, relateaza Evenimentul Zilei. in momentul in care a intrat in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Victor Ponta: Am votat pentru ca toti copiii sa poata sa invete, sa aiba un viitor in Romania

Premierul Victor Ponta a votat la Scoala 17 din Capitala. Primul ministru a venit la vot insotit de sotia sa si de cei doi copii. Am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa poata trai intr-o tara.

Liviu Dragnea a votat pentru un presedinte care nu este fricos (VIDEO)

Vicepremierul LiviuDragnea a votat, duminica dimineata, in jurul orei 09:00, la ColegiulA. Xenopol, pentru un presedinte care nu este fricos. Am votat pentru un presedinte care nu fuge de la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Vicepremierul Gabriel Oprea a votat pentru o Romanie puternica si unita

Vicepremierul Gabriel Oprea a votat, duminica, la ora 7. 00, imediat dupa deschiderea urnelor, el spunand ca a votat pentru o Romanie a progresului, pentru o Romanie puternica si unita. Am votat pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )