Libnet.ro
UNICEF

21:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cristian Popescu Piedone: Am votat pentru progresul Romaniei, pentru viitorul copiilor si nepotilor nostri

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cristian Popescu Piedone: Am votat pentru progresul Romaniei, pentru viitorul copiilor si nepotilor nostri

Printre primii romani care au votat duminica a fost si primarul sectorului 4 al Capitalei. Cristian Popescu Piedone a venit la sectie impreuna cu sotia si a declarat ca a votat pentru viitorul copiilor din. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Victor Ponta: Am votat pentru ca toti copiii sa poata sa invete, sa aiba un viitor in Romania

Premierul Victor Ponta a votat la Scoala 17 din Capitala. Primul ministru a venit la vot insotit de sotia sa si de cei doi copii. Am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa poata trai intr-o tara.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Emil Boc a votat pentru consolidarea democratiei

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat pentru consolidarea democratiei, manifestandu-si, totodata, speranta intr-o participare masiva la urne, in virtutea participarii civice recunoscute a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Augustin Zegrean a votat pentru un presedinte adevarat

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a votat duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, pentru un presedinte adevarat. Zegrean a spus ca votul este o obligatie civica,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Kelemen Hunor a votat pentru un presedinte capabil sa creeze consens in temele majore

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat, duminica, pentru o Romanie in care fiecare cetatean sa fie respectat, sa isi poata atinge dezideratele si care in urmatorii ani, cu un presedinte capabil de cons.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Calin Popescu Tariceanu: imi doresc o alta Romanie, o Romanie care priveste catre viitor

Calin Popescu Tariceanu a votat la Liceul A. Xenopol din Capitala. Votul meu de astazi urmareste sa inchidem definitiv o pagina trista in istoria Romaniei si a evita riscul ca aceasta perioada sa.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat pe listele suplimentare in comuna Soimus

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat, inregistrati pe listele suplimentare numai in comuna Soimus, pana la ora 16:00. in primul tur de scrutin, in Soimus, comuna liderului PSD Hunedoara Laurentiu Nistor, pe listele suplimentare au fost inregistrati 680 de alegatori.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Vicepremierul Gabriel Oprea a votat pentru o Romanie puternica si unita

Vicepremierul Gabriel Oprea a votat, duminica, la ora 7. 00, imediat dupa deschiderea urnelor, el spunand ca a votat pentru o Romanie a progresului, pentru o Romanie puternica si unita. Am votat pentru.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele PSD Craiova: Am votat pentru dreptate sociala

Presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca a votat pentru mandria de a fi romanca si olteanca. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07. 00 si se vor inchide la ora 21.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele PDL Dolj: Am votat pentru viitor. Nu vreau sa ma intorc in trecut

Marian Jean Marinescu a votat la ora 11. 00, la Liceul Henri Coanda din Craiova. Presedintele PDL Dolj a declarat ca a votat pentru viitorul romanilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Primarul Dragulin a votat pentru un presedinte care uneste romanii

Primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan DragulinUNPR), a votat duminica, 16 noiembrie, la ora 10. 00, la sectia nr. 35, alaturi de sotia sa. Primul gospodar al orasului a spus ca a votat pentru normalitate si pentru presedinte al tuturor romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )