Libnet.ro
UNICEF

13:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Victor Ponta: Am votat pentru ca toti copiii sa poata sa invete, sa aiba un viitor in Romania

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Victor Ponta: Am votat pentru ca toti copiii sa poata sa invete, sa aiba un viitor in Romania

Premierul Victor Ponta a votat la Scoala 17 din Capitala. Primul ministru a venit la vot insotit de sotia sa si de cei doi copii. Am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa poata trai intr-o tara. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, la Antena 3, de la ora 20.00

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, va fi prezent, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, in studioul Antena 3. Contracandidatul sau, Klaus Iohannis, a anuntat ca nu se va prezenta la Antena 3, de la ora 20. 00, fiind invitat la Digi 24.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, la Antena 3, de la ora 20.30

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, va fi prezent, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 30, in studioul Antena 3. Contracandidatul sau, Klaus Iohannis, a anuntat ca nu se va prezenta la Antena 3, de la ora 20. 00, fiind invitat la Digi 24.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Blaga a votat pentru o Romanie normala

Copresedintele ACL Vasile Blaga, presedinte PDL, a declarat ca a votat pentru o Romanie normala, pentru Romania bunului-simt si a precizat ca a adresat o noua cerere catre BEC pentru prelungirea programului.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: Ponta, da-ti demisia! Ponta: Resping categoric

Monica Macovei ii cere lui Victor Ponta demisia pentru organizarea votului in diaspora. Victor Ponta repinge categoric posibilitatea unei demisii din fruntea Guvernului.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Am fost la dezbateri si cu Basescu. Acolo a fost originalul, cu Iohannis a fost doar o poleiala

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, si omologul sau italian, Matteo Renzi, sunt prezenti, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 30, in studioul Antena 3.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Predoiu: Am votat pentru a opri minciuna

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat duminica, dupa ce a votat la Colegiul economic Virgil Madgearu din Bucuresti, ca a pus stampila cu speranta intr-o Romanie normala, cu incredere in vict.

Alegeri prezidentiale 2014. Primarul Dragulin a votat pentru un presedinte care uneste romanii

Primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan DragulinUNPR), a votat duminica, 16 noiembrie, la ora 10. 00, la sectia nr. 35, alaturi de sotia sa. Primul gospodar al orasului a spus ca a votat pentru normalitate si pentru presedinte al tuturor romanilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

VIDEO: Victor Ponta a votat. Pentru ce?

Candidatul la alegrile prezidentiale sustinut de PSD, Victor Ponta, a sosit la Scoala generala numarul 17 din Capitala pentru a-si exercita dreptul la vot. Acesta a fost insotit de fiul sau, sotia sa, Daciana Sarbu si de primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta:L-am sunat pe domnul Iohannis sa-l felicitam de victorie. Iohannis: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi!

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, le-a multumit tuturor romanilor, in special celor din diapora, care au iesit la vot astazi. Premierul Victor Ponta si-a recunoscut infrangerea si l-a felicitat pe Iohannis de victorie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )