Libnet.ro
UNICEF

16:30

Imagini noi: Momentul in care este furat pistolul jandarmeritei batute - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini noi: Momentul in care este furat pistolul jandarmeritei batute - VIDEO

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt in alerta si s-au mobilizat pentru gasirea unui pistol furat de indivizii care i-au batut pe cei doi jandarmi abandonati de colegi in mainile unei multimi. continuă pe Antena3

Care este istoria pulanului, bastonul pe care-l au politistii si jandarmii

Atunci cand cetatenii incalca legea in vreun anumit fel, jandarmii sau politistii apeleaza, dupa caz, la faimosul baston de cauciuc denumit generic pulan. Totusi, care este istoria pulanului si cand a .

Proteste diaspora. Imagini noi cu atacatorii jandarmeritei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate noi imagini cu atacatorii jandarmeritei agresate in Piata Victoriei la mitingul diasporei. Aceasta a ajuns constienta la spital, cu o durere la nivelul coloanei.

Corina Danila arata SPECTACULOS dupa ce a slabit zeci de kilograme. Care este DIETA (FOTO)

Corina Danila a slabit 19 kilograme. Dieta pe care o tine vedeta de televiziune este relativ simpla. Corina Danila a explicat ca se simte mai bine ca oricand. Aceasta a scos din alimentatie zaharul,.

Care este prima litera a numelui tau? Iata ce secrete ascunde

Prima litera a numelui va poate ajuta sa aflati mai multe lucruri despre o persoana. A O persoana al carei nume incepe cu litera A, iubeste cu sinceritate si cauta mereu sa surprinda. Mai mult decat atat, este o fire.

Ministrul Sanatatii, vizita-surpriza la Spitalul Floreasca. Care este starea femeii-jandarm batuta cu bestialitate

Update 14. 30:Ministrul Sorina Pintea a declarat ca femeia jandarm lovita in Piata Victoriei nu are fractura de coloana cervicala, comunica si este intr-o stare buna. Spune ca asteapta sa mearga.

Care este starea persoanelor internate in spital, dupa protestul de vineri

Persoanele care au participat la mitingul de vineri din Piata Victoriei si care au fost internate la Spitalul de Urgenta Floreasca sunt in stare stabila, a declarat sambata, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )