Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMAGINI SOCANTE! Doi soferi, unul cu o BATA si celalalt cu un TOPOR, isi regleaza conturile in trafic (VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE! Doi soferi, unul cu o BATA si celalalt cu un TOPOR, isi regleaza conturile in trafic (VIDEO)

Imagini socante suprinse in trafic! in urma unor sicane, doi soferi trag pe dreapta pentru a-si consuma barbateste disputa. Unul coboara cu o bata, iar celalalt cu un. continuă pe B1

IMAGINI SOCANTE! O adolescenta a incercat sa-si gateasca porcusorul de guineea. Internautii au criticat-o aspru dupa ce au vazut scena cu animalul chinuit in cuptorul cu microunde (VIDEO)

Imagini socante! O adolescenta si-a bagat porcusorul de guineea in cuptorul cu microunde. Mai mult, aceasta a filmat intreaga scena. Filmarea a fost postata pe internet de tanara de 16 ani, p.

Imagini socante filmate intr-o sala de operatie! Pacientul era inca pe masa cand medicul s-a napustit asupra unei asistente. Ce a urmat i-a socat pe toti!

Imagini socante au fost filmate intr-o sala de operatie, unde un doctor si-a luat la bataie iubita asistenta, desi pacientul era inca pe masa, scrie Mirror. Incidentul a avut loc la scurt timp.

Imagini socante in Calafat. Caine mort plimbat pe strada (VIDEO)

Imagini socante in Calafat. Un angajat din cadrul Primariei si-a tarat cainele mort de doua zile pe strazile din oras, arata B1 TV. Un trecator care a vazut atrocitatea a sunat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )