Libnet.ro
UNICEF

15:45

IMAGINI SOCANTE! Un tanar din Craiova a fost lovit cu batele si taiat, chiar in fata iubitei sale

Antena3 Antena3,
IMAGINI SOCANTE! Un tanar din Craiova a fost lovit cu batele si taiat, chiar in fata iubitei sale

Un tanar din Craiova a ajuns la spital dupa ce a fost atacat in plina strada de mai multi indivizi. Sub o ploaie de lovituri, cu bate si cutite, tanarul s-a trezit aruncat la pamant, in plina strada,. continuă pe Antena3

VIDEO - imagini care va pot afecta emotional: un tanar din Craiova a fost batut in plina strada de un clan de romi

Alin Topor, in varsta ded 22 de ani, din Craiova, a fost batut aseara in plina strada de un clan de romi. Tanarul a ajuns la spital cu luxatie clavicula stanga, traumatism cranio-cerebral minor si plagi superficiale barbie si buza superioara.

India: 13 copii au murit, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tren

Cel putin 13 copii au murit, joi, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tran, in statul indian Telangana, a a nuntat politia locala, citata de BBC News. Trenul de pasageri a intrat in autobuz, tarandu-l.

Uzina Ford din Craiova opreste productia timp de o luna

Uzina Ford din Craiova isi opreste productia incepand de joi pentru patru saptamani, din cauza lipsei comenzilor. Angajatii intra in concediu de odihna pana pe 17 august si vor fi platiti normal - precizeaza purtatorul de cuvant al companiei.

Wizz Air a deschis o baza operationala pe Aeroportul din Craiova

Compania aeriana Wizz Air a deschis, ieri, pe Aeroportul din Craiova, cea de-a cincea baza operationala din Romania, prilej cu care a adus o aeronava Airbus A320 ce va efectua zboruri directe catre Dortmund, Barcelona, Bologna si Roma, incepand de astazi.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Un palestinian, care isi cauta familia sub ruine, este impuscat de lunetisti in Gaza (VIDEO)

Barbatul, imbracat in tricou verde si jeansi albastri, a fost impuscat de un lunetist in timp ce traversa o zona in ruine. Dupa primul foc care l-a ranit, el a fost impuscat inca de doua ori in timp.

VIDEO Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un grup de romi. Mama baiatului: L-au taiat cu un cutit. ii distrug pe cei care mi-au batut copilul

Alin Topor, in varsta de 22 de ani, din Craiova, a ajuns in aceasta seara la Spitalul Judetean din Banie, dupa ce a fost atacat de mai multi barbati de etnie roma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )