Libnet.ro
UNICEF

17:31

Imagini spectaculoase intr-un oras din Rusia! Un troleibuz a ars ca o torta dupa ce a fost lovit de un fulger (VIDEO)

B1 B1,
Imagini spectaculoase intr-un oras din Rusia! Un troleibuz a ars ca o torta dupa ce a fost lovit de un fulger (VIDEO)

Un autobuz a luat foc in noaptea de miercuri spre joi in orasul Petrozavodsk din nord-vestul Rusiei, potrivit francais. rt. com. Nord-vestul Rusiei a fost cuprins de o vreme mult mai calduroasa decat. continuă pe B1

Justitia rusa a decis: Donald Duck nu era un simpatizant al lui Hitler, deci se poate plimba liber pe strazile din Rusia (VIDEO+FOTO)

O instanta din Rusia a anulat o decizie a unei alte instante prin care, din greseala, un film Disney din 1942 a fost catalogat ca promotor al extremismului. Animatia in cauza, precizeaza RT, prezinta.

Posibil atentat islamist intr-un tren din Germania: Un adolescent afgan a atacat cu un cutit si un topor mai multe persoane. Trei sunt in stare grava. Atacatorul a fost impuscat mortal de politisti (VIDEO)

Un adolescent afgan de 17 ani a atacat mai multe persoane intr-un tren din Germania, in landul german Bavaria, cu un cutit si un topor, reusind sa raneasca patru persoane, dintre care trei sunt i.

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. 21 de raniti, dintre care unii in stare grava. Suspectul a fost impuscat mortal

Mai mult de 20 de persoane a fost ranite, luni seara, dupa ce un barbat i-a atacat cu un topor intr-un tren din Germania, scrie BBC. Politistii intervin in forta chiar in aceste momente,.

Fotografia zilei: Steagul Turciei, expus cu hainele, intr-o piata din Istanbul

Ieri, un steag al Turciei era expus pe un perete, alaturi de haine aflate la vanzare, intr-o piata din Istanbul, in timp ce o femeie musulmana trecea prin zona. Foto: AP .

Imagini amuzante din Rusia: Mai multe persoane au folosit o masina pe post de trambulina pentru a sari in apa (VIDEO)

Un grup de rusi excentrici au gasit un nou mod de utilizare pentru o masina de lux. Ei au folosit-o ca trambulina pentru a sari in apa. intr-un efort de a aduce mai multa distractie,.

PRIMELE IMAGINI infricosatoare de la atacul din Germania, unde un adolescent afgan a ranit mai multe persoane intr-un tren (VIDEO)

Au aparut primele imagini infricosatoare de la atacul din Germania in care un adolescent afgan de 17 ani a comis un atac folosind un cutit si un topor intr-un tren, informeaza.

Atac armat intr-un oras britanic: Trei persoane au murit, inclusiv cel care a deschis focul

Trei persoane au murit in timpul unui atac armat din Linconshire, potrivit Russia Today. Paramedicii au intervenit pe cale aeriana, iar echipaje de politie au fost vazute in exteriorul Complexului.

Momente de panica intr-un autobuz din judetul Timis! Un tanar a amenintat cu arma soferul si calatorii

Un tanar din Timis a amenintat cu pistolul calatorii si sofeul unui autobuz. Incidentul s-a produs marti seara, pe drumul ce leaga Lugojul de Ohaba-Forgaci, in timp ce autobuzul circula dinspre oras.

SUA: Un filantrop misterios a ascuns peste 51.000 de dolari in magazinele dintr-un oras din Oregon

Un filantrop a carui identitate este necunoscuta a facut mai multe acte de caritate in orasul Salem, din statul american Oregon. Acesta a donat peste 51. 000 de dolari ascunzand bancnote de 100 de dolari.

Scandalul dopajului din Rusia face noi victime, in urma raportului McLaren

Patru noi inalti responsabili acuzati in raportul McLaren in legatura cu dopajul in sportul rus au fost suspendati temporar, pe perioada anchetei, a anuntat marti ministrul rus al Sporturilor, Vitali Mutko. Mutko a precizat agentiei R-Sport ca sanctiunea ii vizeaza pe consiliera sa pentru problemele antidoping, Natalia Jelanova, doi responsabili din ministerul Sporturilor, Avak Abalian si Irina Rodionova, si pe directorul adjunct al laboratorului antidoping din Moscova, Iuri Cijov.

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )