Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIMELE IMAGINI infricosatoare de la atacul din Germania, unde un adolescent afgan a ranit mai multe persoane intr-un tren (VIDEO)

B1 B1,
PRIMELE IMAGINI infricosatoare de la atacul din Germania, unde un adolescent afgan a ranit mai multe persoane intr-un tren (VIDEO)

Au aparut primele imagini infricosatoare de la atacul din Germania in care un adolescent afgan de 17 ani a comis un atac folosind un cutit si un topor intr-un tren, informeaza. continuă pe B1

Posibil atentat islamist intr-un tren din Germania: Un adolescent afgan a atacat cu un cutit si un topor mai multe persoane. Trei sunt in stare grava. Atacatorul a fost impuscat mortal de politisti (VIDEO)

Un adolescent afgan de 17 ani a atacat mai multe persoane intr-un tren din Germania, in landul german Bavaria, cu un cutit si un topor, reusind sa raneasca patru persoane, dintre care trei sunt i.

VIDEO Noi imagini cutremuratoare de la atacul din Nisa arata camionul intrand in multime

La peste o zi de la masacrul din Nisa, in care si-au pierdut viata 84 de persoane iar 200 au fost ranite, pe internet au aparut noi imagini realizate de o persoana aflata in multimea adunata sa admire focurile de artificii lansate cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania. ISIS a difuzat imagini cu autorul, care ii indeamna pe nemti la violente (FOTO)

Patru persoane au fost grav ranite in atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, al carui autor este un baiat afgan de 17 ani, potrivit autoritatilor locale, arata lalibre. be. Gruparea terorista ISIS.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania. ISIS a difuzat imagini cu autorul, care ii indeamna pe nemti la violente (FOTO, VIDEO)

Patru persoane au fost grav ranite in atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, al carui autor este un baiat afgan de 17 ani, potrivit autoritatilor locale, arata lalibre. be. Gruparea terorista ISIS.

NOI IMAGINI cutremuratoare de la atacul din Nisa: MOMENTUL in care TIR-ul intra in multime (VIDEO)

La trei zile de la atacul de la Nisa, in care si-au pierdut viata 84 de persoane iar alte cateva sute au fost ranite, pe internet au aparut noi imagini realizate de o persoana aflata in multimea .

Gruparea Stat Islamic revendica atacul armat din Germania

Gruparea terorista Stat Islamic sustine ca atacul de luni seara din trenul din Germania a fost comis de un luptator de-al sau, a transmis marti agentia Amaq News Agency, apropiata gruparii jihadiste, citata de.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, revendicat de ISIS

Organizatia terorista ISIS a revendicat atacul produs intr-un tren de pasageri din Germania, potrivit stirileprotv. ro. De altfel, se pare ca autoritatile au gasit un drapel al gruparii jihadiste, desenat de.

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. Cum s-a filmat atacatorul inainte de a comite agresiunea - VIDEO

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care.

VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o inregistrare cu autorul atacului din Germania

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care profereaza amenintari la adresa tarilor necredincioase, relateaza AFP.

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. 21 de raniti, dintre care unii in stare grava. Suspectul a fost impuscat mortal

Mai mult de 20 de persoane a fost ranite, luni seara, dupa ce un barbat i-a atacat cu un topor intr-un tren din Germania, scrie BBC. Politistii intervin in forta chiar in aceste momente,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )