Libnet.ro
UNICEF

23:30

Imaginile distrugerilor provocate de tornada din Calarasi. S-a ales praful de tot

Antena3 Antena3,
Imaginile distrugerilor provocate de tornada din Calarasi. S-a ales praful de tot

Tornadacare s-a format in apropierea localitatii Drajna din Calarasi a facutnumeroase pagube in gospodariile din zona. Mai multe case au ramas fara acoperisuri, iar localnicii spun ca. continuă pe Antena3

Meteorolog despre tornada din Calarasi: Nu trebuie sa ne panicam, pentru ca sunt fenomene care se intampla / Norocul nostru este ca in general nu s-au produs in zone populate

Meteorologii spun ca tornada filmata marti de mai multi soferi in zona localitatii Drajna din Calarasi nu reprezinta motiv de panica, pentru ca astfel de fenomene se intampla in perioada cu vreme instabila, dar tornada nu este un fenomen care sa se produca frecvent.

Ce viteza avea vantul in momentul in care s-a format tornada din judetul Calarasi

Tornada care s-a format marti dupa-amiaza in judetul Calarasi este una dintre cele mai puternice vazute in Romania. Potrivit specialistilor, un astfel de fenomen este foarte rar in Romania si mai ales.

EXCLUSIV De ce nu a fost anuntata tornada din Calarasi prin sistemul RO-ALERT

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat pentru Adevarul ca fenomenul meteorologic extrem petrecut, marti seara, in judetul Calarasi, din cauza caruia un autocar a fost luat pe sus, iar mai multe persoane au fost ranite nu a fost anuntat prin sistemul RO-ALERT intrucat tornada este o surpriza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )