Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se implinesc 300 de ani de la moartea Sfintilor Brancoveni: Mii de enoriasi la resfintirea bisericii Sf. Gheorghe cel nou din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Se implinesc 300 de ani de la moartea Sfintilor Brancoveni: Mii de enoriasi la resfintirea bisericii Sf. Gheorghe cel nou din Capitala (VIDEO)

Zi de mare Sarbatoare. Sambata este resfintita biserica Sfantul Gheorghe cel nou din Capitala in care se afla moastele lui Constantin Brancoveanu. 300 de ani se implinesc de la moartea sfintilor. continuă pe B1

Basescu, la comemorarea a 300 de ani de la moartea Sfintilor Brancoveni: Avem datoria sa incercam sa urmam exemplul martirilor

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata un mesaj cu prilejul comemorarii a 300 de ani de la martiriul Sfintilor Brancoveni. Doresc sa adresez salutul meu calduros cu prilejul comemorarii de .

Palatul Mogosoaia isi deschide portile in cadrul unui eveniment dedicat martiriului Sfintilor Brancoveni

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural Palatele Brancovensti, organizeaza in weekend un eveniment dedicat martiriului Sfintilor Brancoveni.

FOTO. Trei secole de la martiriul Sfintilor Brancoveni

Pe 14 august, la ora 19. 00, cu o zi inainte de implinirea a 300 de ani de la martiriul Brancovenilor al marelui voievod Constantin, al fiilor si al slujitorului sau), care au fost decapitati pe 15 august 1714, la Istanbul, Muzeul Taranului Roman va invita la un concert sustinut de rapsodul Ion Creteanu din Voineasa.

Se implinesc 4 ani de la incendiul de la Maternitatea Giulesti: Parintii bebelusilor arsi de vii nu au primit inca nicio despagubire (VIDEO)

La patru ani de la tragedia din Maternitatea Giulesti, nimeni nu plateste pentru moartea a sase bebelusi si ranirea altor cinci. Procesul a decurs greu la Judecatoria din Sectorul 6, care abia anul trecut a dat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )