Libnet.ro
UNICEF

01:05

inalta Curte se pronunta in dosarul Referendumul, in care este inculpat Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
inalta Curte se pronunta in dosarul Referendumul, in care este inculpat Liviu Dragnea

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie pronunta vineri sentinta definitiva in dosarul Referendumul, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a. continuă pe Antena3

iCCJ se pronunta in dosarul Referendumul, in care este inculpat Liviu Dragnea

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie pronunta vineri sentinta definitiva in dosarul Referendumul, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, informeaza Antena3.

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie pronunta vineri sentinta definitiva in dosarul Referendumul, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Seful PSD afla verdictul in dosarul Referendumul (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea afla astazi decizia magistratilor de la inalta Curte in dosarul Referendumului. Dragnea este acuzat ca ar fi fraudat scrutinul din 2012 pentru demiterea presedintelui.

Fostul sef al DIPI, la DNA: Nicolae Gheorghe, audiat in dosarul in care este cercetat si Gabriel Oprea (VIDEO)

Nicolae Gheorghe, fost sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), a fost chemat la DNA, informeaza B1 TV. El este urmarit penal intr-un dosar pentru complicitate la abuz in.

Liviu Dragnea afla, vineri, sentinta definitiva, in dosarul Referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afla, vineri, sentinta definitiva a magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare.

Victima coleterala a lui Liviu Dragnea. Cine este singurul inculpat din dosarul Referendumul care merge la puscarie

Sapte reprezentanti ai unei sectii de votare din comuna Suraia, complici la frauda la Referendumul din anul 2012, au fost condamnati pentru falsificarea a 245 de voturi. Unul dintre ei a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 14:42 Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de inchisoare cu suspendare de inalta Curte de Casatie si Justitiei in dosarul Referendumul. ------ Pe 15 mai 2015, Liviu Dragnea a fost condamnat de un complet de trei judecatori de la iCCJ in dosarul Referendumul la un an de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de trei ani. Alti 74 de inculpati din dosar au fost fie achitati, fie condamnati la inchisoare cu suspendare. Decizia a fost atacata cu apel de cei condamnati, inclusiv de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a aflat vineri decizia magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Referendumului, acesta fiind condamnat la 2 ani de inchisoare cu.

Liviu Dragnea asteapta vineri sentinta finala in dosarul Referendumul

Magistratii Curtii Supreme ar putea pronunta, vineri, sentinta finala in dosarul in care liderul PSD Liviu Dragnea este acuzat de fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea presedintelui Traian Basescu. Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Dragnea, asta dupa ce in prima instanta a primit un an de inchisoare cu suspendare.

Dragnea, dupa condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul: Asta e. Este o problema de imagine (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost, vineri, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Dupa aflarea sentintei, liderul PSD a plecat spre sediul partidului, unde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )