Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inaugurarea scutului de la Deveselu: Oficial american a confundat Bucurestiul cu Budapesta

Adevărul Adevărul,
Inaugurarea scutului de la Deveselu: Oficial american a confundat Bucurestiul cu Budapesta

Secretarul adjunct al Apararii Statelor Unite, Robert O. Work, prezent in Romania pentru ceremonia de inaugurare a scutului antiracheta de la Deveselu, a confundat, in discursul sau, Bucurestiul cu Budapesta. continuă pe Adevărul

Gafa la ceremonia de la Deveselu. Un oficial american a confundat Bucurestiul cu Budapesta

Secretarul adjunct al Apararii Statelor Unite, Robert O. Work, a confundat Bucurestiul cu Budapesta, in discursul sau de la inaugurarea scutului de la Deveselu, el afirmand ca seara trecuta a.

Tariceanu explica de ce nu a participat la inaugurarea scutului de la Deveselu: Pozitia Senatului in ordinea constitutionala, desconsiderata

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu spune ca si-a anulat participarea la ceremonia de inaugurare a scutului antiracheta de la Deveselu pentru ca nu s-a tinut cont de Senat in momentul in care s-a stabilit programul evenimentelor, considerand ca pozitia Senatului a fost desconsiderata, in ordinea constitutionala a Romaniei.

Secretarul adjunct al Apararii Statelor Unite a confundat Bucurestiul cu Budapesta in discursul sustinut la Deveselu

Secretarul adjunct al Aparari Statelor Unite, Robert O. Work, a confundat Bucurestiul cu Budapesta, in discursul pe care l-a sustinut joi la inaugurarea scutului antirachetaa de la Deveselu, infomeaza.

Gafa de proportii a secretarului adjunct al Apararii Statelor Unite: Oficialul a confundat Bucurestiul cu Budapesta

Robert O. Work, secretarul adjunct al Apararii Statelor Unite, a facut o gafa de proportii uriase in discursul sau de la inaugurarea scutului de la Deveselu. Oficialul a afirmat ca seara trecuta a petrecut.

Dacian Ciolos, la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu:in vecinatatea estica observam reinceperea conflictelor

Premierul Romaniei, Dacian, Ciolos, a declarat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu ca acesta e binevenit in contexul in care are loc aparitia de conflicte noi sau reineperea tensiunilor in cazul asa-ziselor conflicte inghetate.

Seful Senatului nu a participat la inaugurarea scutului de la Deveselu. De ce este nemultumit

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca si-a anulat participarea la inaugurarea sistemului defensiv de la Deveselu pentru ca organizarea lui desconsidera flagrant pozitia Senatului in ordinea constitutionala a Romaniei, conform unui comunicat de presa.

Tariceanu: Mi-am anulat participarea la inaugurarea scutului de la Deveselu pentru ca pozitia Senatului in ordinea constitutionala era desconsiderata flagrant in program

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit despre proiectului Deveselu, recunoscandu-i importanta si afirmand ca marcheaza contributia activa a Romaniei la activitatile NATO,.

Reactie dura a Moscovei dupa inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu: Este o amenintare directa pentru noi. Scutul, 1000% directionat impotriva Rusiei

Rusia reactioneaza dur dupa ce scutul antiracheta de la Deveselu a fost inaugurat oficial joi. Oficialii de la Moscova sustin ca scutul antiracheta instalat pe teritoriul tarii noastre reprezinta o amenintare.

Oltenii din Deveselu, despre inaugurarea scutului antiracheta NATO: Sa speram ca e de bine, dar o fi?

Localitatea Deveselu din judetul Olt a fost joi, 12 mai, un mic centru al lumii. Au fost prezenti sute de jurnalisti, oficialitati de cel mai inalt rang din Romania, SUA si NATO, soldati americani zambitori, gazde atente sa-ti atraga atentia la ce e voie si ce nu - fara sa te supere, dar si fosti militari ai Bazei Aeriene Deveselu, toti cu gandul ca participa la scrierea istoriei.

Gafa de protocol: Iohannis nu se va deplasa la Deveselu, chiar daca este seful CSAT. Doar Ciolos merge cu seful NATO la inaugurarea scutului antiracheta (VIDEO)

Seful Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, Klaus Iohannis nu se va deplasa la Deveselu, acolo unde se va activa scutul antiracheta Aegis Ashore. La ceremonie participa Secretarul general al Organizatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )