Libnet.ro
UNICEF

06:15

inca 15 cazuri noi de coronavirus in Alba. 12 sunt la Alba Iulia, unde exista un focar la o firma privata

Adevărul Adevărul,
inca 15 cazuri noi de coronavirus in Alba. 12 sunt la Alba Iulia, unde exista un focar la o firma privata

In judetul Alba, in ultimele 24 de ore, au fost testate pozitiv inca 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 600 de cazuri. continuă pe Adevărul

Zece cazuri noi de coronavirus in Alba, din 190 de teste realizate. Incidenta contaminarilor zilnice depaseste 5%

Un numar de 10 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost comunicate duminica de catre Directia de Sanatate Publica Alba, in urma testelor efectuate pe parcursul zilei de sambata.

Digi24: Dr. Beatrice Mahler: in realitate, numarul bolnavilor este mult mai mare, in jur de 2.000 de cazuri noi pe zi

Exista mult mai multe cazuri de COVID-19 decat cazurile raportate, spune dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. in estimarea medicului, in prezent sunt, in realitate, cam 2. 000 de cazuri noi pe zi.

767 de cazuri noi de COVID-19 si 17 decese in 24 de ore. La terapie intensiva sunt internati 286 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, ca 37. 458 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivel national, dintre care 767 reprezinta cazuri noi de imbolnavire, la un numar total de 958.

Record negativ in Bucuresti. Cate cazuri noi sunt in ultimele 24 de ore. A depasit Suceava

Numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere. Atat autoritatile, cat si cei din sistemul medical sunt extrem de ingrijorati. S-a inregistrat un nou record negativ in Bucuresti. Cate cazuri noi de coronavirus sunt in ultimele 24 de ore. Record negativ in Bucuresti. Cate cazuri noi sunt in ultimele 24 de ore Cifre din ce .

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

Cosmarul lui Dinamo nu se mai termina. inca doua cazuri de COVID-19 au fost confirmate. Cainii au in total 14 infectati

Dinamo Bucuresti se afla in cel mai prost sezon din istorie. Cainii sunt foarte aproape sa retrogradeze, iar infectarile cu noul coronavirus reprezinta cireasa de pe tort. inca doua cazuri de COVID-.

Coronavirus in Romania: 767 de cazuri noi confirmate in ultimele 24 de ore Bilantul total: 37.458

Alte 767 de noi imbolnaviri au fost raportate duminica in Romania, bilantul ajungand la 37. 458, potrivit datelor publicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica. in ultimele 24 de ore au fost prelucrate 14. 889 de teste.

Liga 1: inca cinci cazuri de infectari cu COVID-19 la CFR Cluj. Despre cine este vorba

Dupa ce, in weekend, jucatorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Paun, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, alte cinci persoane din cadrul echipei de Liga 1 au fost depistate cu SARS-CoV-2. Mai.

EXCLUSIV O noua predictie sumbra: 400 de cazuri noi de coronavirus raportate zilnic in Capitala, in august Situatia la nivel national se inrautateste mai repede decat prognoza luata in calcul de Guvern

EXCLUSIV Numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca in perioada urmatoare in Romania, considera cercetatorii care trag un semanl de alarma asupra asupra evolutiei pandemiei in Capitala.

20 IULIE, IN ROMANIA Scadere usoara a numarului de infectari in ultimele 24 de ore - 681 de cazuri noi

Pana astazi, 20 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 38. 139 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25. 213 au fost externate, dintre care 22. 747 de pacienti vindecati si 2. 466 de pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )