Libnet.ro
UNICEF

12:45

inca un cadru medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
inca un cadru medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistat cu noul coronavirus

O asistenta din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost diagnosticata, astazi, cu COVID-19. Este cel de-al patrulea salariat al spitalului din Targu Jiu care este infectat cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Directorul de ingrijiri medicale al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu si alti trei angajati, infectati cu COVID-19

Directorul de ingrijiri medicale din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, Claudia Motea, sora acesteia, care lucreaza ca infirmiera la blocul operator, precum si o functionara au fost diagnosticate cu COVID-19.

Echipamente tehnologice de ultima generatie au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste

Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste SJUT) a achizitionat echipamente tehnologice in valoare totala de 710. 000 lei, in vederea dotarii acestei unitati spitalicesti si a altor sectii care sa vina in sprijinul activitatii intense din ultima perioada.

Scrisoarea emotionanta primita de un medic: iti multumim pentru sacrificiu, ca iti risti viata si familia pentru noi toti

Medicul pneumolog Elena Vlad, din cadrul Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, a avut parte de o surpriza imensa. Aceasta a primit un plic in care se aflau mai multe masti, precum si o scrisoare de multumire.

Spitalul din prima linie care nu are niciun angajat infectat cu coronavirus, cu toate ca in Romania una din 9 persoane infectate este cadru medical

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din Romania, aflat in prima linie in tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, nu are niciun angajat infectat cu COVID-19, a anuntat astazi managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler. in Romania, una din 9 persoane infectate cu coronavirus este cadru medical, arata datele Institutului de Sanatate Publica.

Angajatii spitalului din Targu-Jiu, trimisi in izolare

Toata conducerea spitalului de urgenta din Targu-Jiu si toti angajatii din sediul administrativ au fost izolati la domiciliu si testati la noul coronavirus. Decizia a fost luata dupa ce patru angajati ai spitalului au fost depistati pozitiv, printre ei directorul de ingrijiri medicale si o functionara de la resurse umane.

Evolutia pandemiei in ultima saptamana in Romania: 2.377 de cazuri si 169 de decese, 1 din 9 persoane infectate este cadru medical RAPORT

Datele din ultima saptamana arata ca s-au inregistrat 2. 377 de cazuri noi si 169 de decese, 86,4% din decedati avand el putin o comorbiditate. De asemenea 1 din 9 persoane infectate este cadru medical. in ultimele doua saptamani, peste 40% din cazuri s-au inregistrat in doar cinci judete: Suceava, Bucuresti, Arad, Bihor si Botosani.

Spitalul Judetean Suceava are iar conducere civila. Dr. Anatolii Buzdugan este noul manager

De azi Spitalul Judetean Suceava este predat din nou unei conduceri civile, dupa aproape o luna in care a fost condus de o echipa militara.

Spitalul Judetean Suceava lucreaza cu 66% din resursa umana Sectia ATI va fi amenajata intr-un ansamblu de containere, langa spital

Aproximativ 1. 000 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava au teste negative pentru coronavirus si vor putea reveni la serviciu, in prezent unitatea medicala fiind la 66% din capacitate din punct de vedere al resursei umane, potrivit coordonatorului spitalului, generalul Ionel Oprea. El a mai anuntat ca Sectia ATI va fi amenajata intr-un ansamblu de containere, in apropierea spitalului.

COVID-19: Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Dosarul a fost deschis dupa sesizarea formulata de.

Focar de infectie la spitalul din Targu Jiu. Mai multi angajati confirmati cu Covid-19

Toata conducerea spitalului Targu Mures si mai multe cadre medicale sunt testate cu suspiciune de coronavirus, dupa ce au intrat in contact cu trei angajati confirmati pozitiv pentru Covid-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2896 seconds )