Libnet.ro
UNICEF

12:45

inca doua zile ar putea deveni sarbatori nationale pentru romani

Antena3 Antena3,
inca doua zile ar putea deveni sarbatori nationale pentru romani

Noi zile de sarbatoare nationala sunt propuse pentru a se adauga listei sarbatorilor nationale din Romania. Doua proiecte de acte normative, si anume Propunerea. continuă pe Antena3

inca doua zile ar putea deveni sarbatori nationale pentru romani

Noi zile de sarbatoare nationala sunt propuse pentru a se adauga listei sarbatorilor nationale din Romania, potrivit unor proiecte de act normativ ce au fost inregistrate recent la Senat pentru dezbatere. in aceste zile am putea sarbatori meseriile din Romania, dar si gastronomia si vinul din tara noastra.

Elon Musk ar putea deveni cel mai bogat om din lume. Ce angajament trebuie sa indeplineasca

Actionarii Tesla au aprobat un pachet de actiuni in valoare de 2,5 miliarde de dolari pentru CEO-ul .

inca doua femei si un barbat au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 107

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore, potrivit datelor anuntate, marti, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor a ajuns la 107.

Un sofer a ajuns in arest dupa ce a fost prins beat la volan doua zile la rand pe acelasi drum

Prima data cand a fost prins baut la volan a ramas si fara permis. Asta nu l-a descurajat si a doua zi, a baut din nou si a condus. A fost prins de politisti si dus in arest.

Primaria Capitalei ar putea acorda sprijin financiar pentru analizele necesare in timpul sarcinii si pentru fertilizare in vitro

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) doua proiecte referitoare la acordarea unui sprijin financiar pentru analizele necesare in timpul sarcinii, respectiv pentru fertilizare in vitro.

Liviu Dragnea a anuntat infiintarea Comisiei Nationale pentru moneda Euro

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca va fi infiintata Comisia Nationala pentru moneda Euro, din care vor face parte reprezentanti din Academia Romana, Presedintie, Guvern, parti interesate din societatea civila, alte institutii, structurile asociative ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )