Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inca o Olimpiada de uitat pentru Romania: Rezultatele delegatiei tricolore la PyeongChang - Raluca Stramaturaru, cea mai buna performanta (Locul 7 la sanie)

Hotnews Hotnews,
 Inca o Olimpiada de uitat pentru Romania: Rezultatele delegatiei tricolore la PyeongChang - Raluca Stramaturaru, cea mai buna performanta (Locul 7 la sanie)

Romania s-a ghidat si la editia din 2018 a Jocurilor Olimpice de iarna dupa principiul lui Pierre de Coubertin: Important nu este sa castigi, ci sa participi. Astfel, delegatia tricolora se intoarce de la PyeongChang fara nicio medalie, cea mai buna performanta la Olimpiada din Coreea de Sud fiind reusita de Raluca Stramaturaru - Locul 7 la sanie. In urma cu 50 de ani, Romania cucerea singura sa medalie la Jocurile Olimpice de iarna. continuă pe Hotnews

FOTO Inca o Olimpiada de uitat pentru Romania: Rezultatele delegatiei tricolore la PyeongChang - Raluca Stramaturaru, cea mai buna performanta (Locul 7 la sanie)

Romania s-a ghidat si la editia din 2018 a Jocurilor Olimpice de iarna dupa principiul lui Pierre de Coubertin: Important nu este sa castigi, ci sa participi. Astfel, delegatia tricolora se intoarce de la PyeongChang fara nicio medalie, cea mai buna performanta la Olimpiada din Coreea de Sud fiind reusita de Raluca Stramaturaru - Locul 7 la sanie. In urma cu 50 de ani, Romania cucerea singura sa medalie la Jocurile Olimpice de iarna.

PACT pentru Romania solicita demisia lui Tudorel Toader si retagerea titlului de Doctor Honoris Causa

PACT pentru Romania solicita demisia de urgenta a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si revocarea titlului de Doctor Honoris Causa acordat anului trecut de Universitatea din Craiova, motivand ca a incetat sa mai sprijine lupta impotriva corupriei,.

Mesajul OPOZITEI catre TOADER: Sunteti o rusine pentru ROMANIA! Avocatul pedant al PENALILOR

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, i-a cerut demisia lui Tudorel Toader, precizand ca acesta este o rusine pentru Romania, ca urmare a concluziilor prezentate de ministrul.

Turcan, mesaj catre Tudorel Toader: Sunteti o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut, pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, care este o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor si incalca angajamentele internationale ale Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )