Libnet.ro
UNICEF

21:30

inca un oras din Romania, dupa Bucuresti, care ar putea avea metrou

Antena3 Antena3,
inca un oras din Romania, dupa Bucuresti, care ar putea avea metrou

Firme din Japonia sunt interesate de proiectul de construire a metroului la Cluj-Napoca, pentru care se va realiza, intr-o prima etapa, studiul de prefezabilitate, care va oferi informatii despre costuri si traseu,. continuă pe Antena3

Cea mai mare sala de jocuri in realitate virtuala din Romania se deschide in Bucuresti in acest weekend

UniVrse va dispune de gadgeturi precum platformele KatWalk, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din Romania, simulatoare de curse si escape room.

Ce oras din Romania a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu siguranta va va oferi cateva optiuni interesante.

Deloitte Consultanta va elabora Strategia pentru dezvoltarea unui oras inteligent Smart City Bucuresti

Primarul General, Gabriela Firea: Demersurile pentru transformarea Capitalei intr-un oras smart au intrat in linie dreapta Primaria Municipiului Bucuresti a atribuit, la finalul lunii martie, contractul pentru elaborarea Strategiei pentru dezvoltarea unui oras inteligent Smart City Bucuresti companiei Deloitte Consultanta SRL, parte a brandului international Deloitte. Primarul General, Gabriela Firea, a declarat: Bucurestiul face pasi concreti pentru a deveni un oras smart, adaptat epocii in care traim, cea a tehnologiei informatice. Strategia pentru dezvoltarea unui oras inteligent Smart City Bucuresti va stabili care sunt actiunile prioritare pentru ca Bucurestiul sa devina cu adevarat un oras smart in toate domeniile. De asemenea, scopul acestei strategii este acela de a raspunde problemelor reale ale Municipiului Bucuresti si de a ghida Primaria Municipiului Bucuresti in formularea si implementarea proiectelor pe care le va adopta ulterior. Implementarea acestui proiect va imbunatati nivelul de trai al cetatenilor si va aduce capitala Romaniei la nivelul marilor capitale europene.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

500 de euro pentru educatia fiecarui nou-nascut din Romania. De cand trebuia sa se aplice legea

Legea Educatiei, care prevedea, la articolul 356, ca statul roman va acord, la nastere, fiecarui copil din Romania, suma de 500 de euro, pentru educatie, este in vigoare din 2011. De atunci, cei care au ajuns .

500 de euro pentru educatia fiecarui nou-nascut din Romania. Cand trebuie sa se aplice legea

Legea Educatiei, care prevedea, la articolul 356, ca statul roman va acord, la nastere, fiecarui copil din Romania, suma de 500 de euro, pentru educatie, este in vigoare din 2011. De atunci, cei care au ajuns .

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

Povestea fabuloasa a primei femei instructor auto din Romania

Absolventa a Scolii de soferi amatori a Judetului Ilfov in 1976, Barbara Panco este prima femeie instructor auto din Romania. A condus camioane, taxiuri, autobuze, masini de teren si a invatat sa sofeze.

Cum a ajuns un oras din Romania sa achite comisioane ilegale unei firme care doar intermediaza curatenia urbei

Curtea de Conturi a constatat o adevarata haiducie in privinta salubrizarii orasului Tecuci, unde au fost gasite prejudicii importante, ce depasesc 3,5 milioane de lei. Compania publica de salubritate s-a transformat in intermediar de servicii contra unui comision ilegal, botezat cheltuieli generale), dupa ce a subcontractat lucrarile unor firme private. Mai mult decat atat, au fost decontate din bani publici si o serie de lucrari fictive.

O mare companie germana pleaca din Romania. Ion Tiriac preia o parte din afacere

Doua companii, doi cumparatori. La asta pare sa se reduca afacerea Ergo, asigurator german care are ca principal actionar unul dintre cei mai mari reasiguratori din lume, Munich Re, si care, dupa declick-ul cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )