Libnet.ro
UNICEF

16:15

inca un pacient transferat de la Sectia ATI a Spitalului Neamt a murit la Iasi

Adevărul Adevărul,
inca un pacient transferat de la Sectia ATI a Spitalului Neamt a murit la Iasi

O femeie de 68 de ani care a fost transferata la finele saptamanii trecute la Spitalul modular Letcani, de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a murit in cursul zilei de joi, 19 noiembrie. continuă pe Adevărul

Medicul erou ranit in sectia ATI Piatra Neamt a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului

Urmare tragicului eveniment de sambata 14 noiembrie, Consiliul Local Piatra-Neamt a aprobat, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare o serie de proiecte. Medicul erou a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului, iar familiile victimelor arse in incendiul de la ATI COVID vor primi ajutoare de urgenta.

A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Inca un pacient transferat de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de sambata, a murit, joi, la Spitalul de la Letcani, transmite Mediafax.

Cadrele medicale au sunat de 4 ori la 112 dupa izbucnirea focului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Serviciul de Telecomunicatii Speciale sustine ca sambata au fost primite patru apeluri la 112 pentru anuntarea incendiului de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

Primele concluzii dupa finalizarea cercetarii in sectia ATI de la Piatra Neamt care a luat foc

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntatincheierea cercetarii la sectia de terapie intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si a facut precizari cu privire la.

Ce risca persoanele vinovate de incendiul din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, sectia ATI, a provocat un nou scandal national. Nefericitul eveniment s-a petrecut la 10 ani dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti si la 5ani de la clubul.

inca un pacient a decedat, in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Bilantul a ajuns la 12 morti

Inca un pacient si-a pierdut viata, in urma incendiului de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Neamt. Bilantul a ajuns la 12 morti. Cu regret trebuie sa anuntam ca a decedat un.

inca o victima a tragediei din Spitalul de la Piatra Neamt, sectia ATI, a murit. in total, 13 decese

Sambata, 14 noiembrie, 10 pacienti cu COVID-19, de la sectia ATIa Spitalului din Piatra Neamt au murit pe loc in urma incendiului, iar alti 7 au fost transferati de urgenta la alte unitati sanitare, i.

Nasul lui Morosanu a scapat ca prin minune din incendiul de la ATI Piatra Neamt. Socrul sau, insa, a murit in sectia care a ars

Nasul lui Catalin Morosau, Sorin Cazan, a fost externat cu doar 4 ore inaintea izbucnirii incendiului de sambata, din sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt si astfel a scapat cu viata. Socrul sau insa, internat in acelasi spital, a murit in salonul ATI care a ars.

Campanie mizerabila: Coordonatorul Pro Romania online a publicat fotografii ale unei victime a incendiului de la ATI Piatra Neamt ca sa atace adversarii politici Postarea a fost stearsa. Explicatiile lui Marina UPDATE

Coordonatorul Pro Romania online, Alin Marina, a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu una dintre victimele incendiului de la ATI Piatra Neamt. in imagini se vede un pacient scos de pompieri, cu patul in care se afla, pe holul spitalului, imediat dupa incendiu. Fotografiile au fost publicate duminica seara si, desi mai multi comentatori i-au cerut sa le stearga, acestea sunt inca publice pe contul de Facebook a lui Marina.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Procurorii au dispus expertize asupra aparaturii medicale ridicate din Sectia ATI

Procurorii Parchetului General au dispus realizarea unor expertize asupra aparaturii medicale ridicate din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pentru a verifica ipoteza izbucnirii incendiului din cauza functionarii defectuoase a aparatelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )