Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medicul erou ranit in sectia ATI Piatra Neamt a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului

Antena3 Antena3,
Medicul erou ranit in sectia ATI Piatra Neamt a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului

Urmare tragicului eveniment de sambata 14 noiembrie, Consiliul Local Piatra-Neamt a aprobat, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare o serie de proiecte. Medicul erou a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului, iar familiile victimelor arse in incendiul de la ATI COVID vor primi ajutoare de urgenta. continuă pe Antena3

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia.

Medicul erou va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra Neamt

Medicul Catalin Denciu care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari va primi titlul de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt. Decizia va fi luata in sedinta extraordinara a Consiliului Local programata luni, scrie Mediafax. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul orasului Piatra Neamt, Andrei Carabelea. El a convocat o sedinta extraordinara a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la sectia ATI si pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt medicului Catalin Denciu.

Detalii socante din incendiul de la ATI Piatra Neamt. Unde au fost gasite, de fapt, doua cadavre

Societatea romaneasca este inca sub efectul dramei de la Colectiv, de acum cinci ani. Acum, in plina criza epidemiologica, o noua drama loveste in sistemul medical romanesc. Incendiul devastator de la Piata Neamt demonstreaza inca odata ca Romania sufera. Colapsul unui sistem medical deja bolnav, dovedit la Piata Neamt in ultimele 48 de ore au .

Campanie mizerabila: Coordonatorul Pro Romania online a publicat fotografii ale unei victime a incendiului de la ATI Piatra Neamt ca sa atace adversarii politici Postarea a fost stearsa. Explicatiile lui Marina UPDATE

Coordonatorul Pro Romania online, Alin Marina, a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu una dintre victimele incendiului de la ATI Piatra Neamt. in imagini se vede un pacient scos de pompieri, cu patul in care se afla, pe holul spitalului, imediat dupa incendiu. Fotografiile au fost publicate duminica seara si, desi mai multi comentatori i-au cerut sa le stearga, acestea sunt inca publice pe contul de Facebook a lui Marina.

Nasul lui Morosanu a scapat ca prin minune din incendiul de la ATI Piatra Neamt. Socrul sau, insa, a murit in sectia care a ars

Nasul lui Catalin Morosau, Sorin Cazan, a fost externat cu doar 4 ore inaintea izbucnirii incendiului de sambata, din sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt si astfel a scapat cu viata. Socrul sau insa, internat in acelasi spital, a murit in salonul ATI care a ars.

Incendiul de la ATI Piatra Neamt. Ce scrie presa de afara despre cea mai mare tragedie dn Romania, dupa Colectiv

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

Primele imagini din salonul ATI Piatra Neamt, devastat de flacari

Au aparut imagini cu salonul din sectia de terapie intensiva de la Spitalul din Piatra Neamt, distrus de incendiul in urma caruia 10 persoane au murit.

Filmul tragediei din salonul mortii. Seful sectiei ATI povesteste ce i-au spus medicul erou si asistenta careia i-a luat foc combinezonul

Dr. Liviu Ugureanu foto, dreapta), seful sectiei ATI de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, a povestit cum a aflat despre incendiul ucigas din saloanele cu pacienti intubati, infectati cu COVID. Ungureanu a apucat sa vorbeasca cu medicul erou Catalin Denciu, inainte ca acesta sa fie transferat la Iasi si apoi la Bucuresti, de unde a fost trimis in Belgia pentru tratamentul arsurilor capatate in timp ce incerca sa ii salveze pe pacienti.

Cine este medicul ranit grav la Piatra Neamt care s-a aruncat in flacari incercand sa salveze un pacient UPDATE

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, alaturi de o asistenta. Conform ultimelor informatii, medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului si este constient si stabil.

Donatie de 50.000 euro pentru sectia ATI din Neamt distrusa de incendiu

Vodafone a anuntat ca doneaza bani pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt, distrusa de incendiul de sambata seara, 14 noiembrie. Zece pacienti cu Covid-19, toti imobilizati la pat, si-au pierdut viata. Alti 7 au fost raniti, printre care si medicul de garda care a incercat sa salveze un bolnav.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )