Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o victima a tragediei din Spitalul de la Piatra Neamt, sectia ATI, a murit. in total, 13 decese

B1 B1,
inca o victima a tragediei din Spitalul de la Piatra Neamt, sectia ATI, a murit. in total, 13 decese

Sambata, 14 noiembrie, 10 pacienti cu COVID-19, de la sectia ATIa Spitalului din Piatra Neamt au murit pe loc in urma incendiului, iar alti 7 au fost transferati de urgenta la alte unitati sanitare, i. continuă pe B1

ORBAN, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT Nu este suficienta o demisie

Premierul Ludovic Orban a declarat,azi, ca demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, Lucian Micu, nu este suficienta, punctand ca ancheta in cazul incendiului de la sectia ATI a acestui spital trebuie sa identifice responsabilii, conform Agerpres.

Durere fara margini la inmorantarea mamei Tatiana, una dintre victimele tragediei de la Piatra Neamt. Ce a presimtit in ziua mortii

Tragedia de la Piatra Neamt a ingrozit o tara intreaga, dupa ce zece oameni nevinovati au pierit intr-un mod infiorator din vina unui sistem medical depasit. in cursul zilei de ieri, mama Tatiana, asa cum ii spuneau zecile de copii pe care i-a crescut, a fost inmormantata cu lacrimi si multa durere. A fost mama .

Decizia Federatiei Romane de Fotbal, dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt

Dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, in urma caruia au murit pe patul de spital carbonizati mai multi pacienti, Federatia Romana de Fotbal a decis sa marcheze in mod simbolic nefericitul.

Ce spune un politician externat din Spitalul din Piatra Neamt cu 5 ore inainte de incendiu. Socrul sau a decedat in urma tragediei

Sorin Cazan,presedinteleMiscariiPopulareRoman, trece prin clipe grele dupa ce socrul sau a decedat in incendiul de la Piatra Neamt,potrivit adevarul. ro. Acesta a fost internat.

Filmul tragediei de la Piatra Neamt. Ce s-a intamplat imediat dupa ce izbucnit incendiul

Antena 3 a refacut filmul tragediei de la Piatra Neamt. Salvatorii au ajuns in 5 minute la spital si au stins flacarile de pe etajul 2 al unitatii sanitare in aproximativ 20 de minute. 150 de pompieri au intervenit la fata locului, dar era deja prea tarziu pentru pacientii aflati in saloanele de pe sectia de Terapie Intensiva.

Alexandru Rafila, semnal de alarma in cazul tragediei de la Piatra Neamt: Chestiunea aceasta mi se pare intolerabila!

Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile europarlamentare din 6 decembrie, a spus, luni, la Antena 3, ca unul dintre motivele care au dus la producerea tragediei de la Piatra Neamt este presiunea foarte mare la care sunt supusi medicii, inclusiv prin documente oficiale elaborate de Ministerul Sanatatii.

DSP Neamt confirma ca modificarea saloanelor la Spitalul Piatra Neamt s-a facut fara aviz

Directia de Sanatate Publica Neamt a precizat ca modificarile facute la etajul al doilea al Spitalul.

Cercetarea s-a incheiat la Spitalul Piatra Neamt. Cand vom afla cauzele producerii exploziei?

Procurorii Parchetului General au finalizat cercetarile in salonul distrus de explozia urmata de inc.

Informatii socante din ancheta tragediei din Piatra-Neamt: Cinci persoane decedate nu pot fi indentificate

Antena 3 va prezinta dezvaluiri incredibile care ies la iveala in ancheta tragediei de la Piatra-Neamt. Cinci persoane nu pot fi indentificate nici acum, dupa 48 de ore de la cumplitul incendiu in care 10 oameni au ars de vii in sectia ATI.

Care este starea lui Catalin Denciu. Medicul-erou de la Piatra Neamt, confirmat cu COVID

Medicul Catalin Denciu a devenit cunoscut la nivel national in contextul tragediei de la Piatra Neamt, cand sectia ATI a fost cuprinsa de flacari. Acesta a pus mai presus viata pacientilor si a incercat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )