Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o pacienta tranferata de la Piatra Neamt a murit

România Liberă România Liberă,
inca o pacienta tranferata de la Piatra Neamt a murit

Seful Sectiei de terapie intensiva din cadrul Spitalului Mobil de la Letcani, Florin Rosu, a anuntat. continuă pe România Liberă

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Variantele de mutare a Sectiei ATI, mistuita de flacari

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, care a ars sambata in incendiul in care au murit 10 pacienti, iar un medic a fost grav ranit, ar putea fi mutata la etajul 4 al spitalului, in locul sectiei de Obstetrica, a anuntat marti prefectul judetului Neamt, George Lazar. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustinea luni ca Sectia ATI a spitalului va fi functionala luni seara sau cel tirziu marti dimineata.

Unul dintre cei sase pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt a murit. Ceilalti sunt si ei in stare grava

Unul dintre cei sase pacienti cu Covid-19 ce au fost transferati dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a murit, a declarat Carmen Dorobat, manager al Spitalului din Letcani.

Catalin Morosanu, in doliu dupa incendiul de la Piatra Neamt. A murit in salonul ATI care a ars

Nasul lui Catalin Morosanu, pe nume Sorin Cazan, a fost externat cu numai patru ore inaintea izbucnirii incendiului de sambata, de la ATI, Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar astfel a scapat cu viata. Catalin Morosanu, in doliu dupa incendiul de la Piatra Neamt Socrul lui insa, internat in acelasi spital, a murit in salonul ATI .

Adevarul despre medicul erou de la Piatra Neamt. O fosta pacienta rupe tacerea

Saptamana trecuta o noua drama, compartiva cu cea din Colectiv, a avut loc la Piatra Neamt. Un incendiu de proportii a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, soldat cu zece decese. in acelasi incendiu alte persoane au fost ranite grav, printre care si medicul Ioan Catalin Denciu. Acesta, in incercarea de a-si salva pacienti, .

A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Inca un pacient transferat de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de sambata, a murit, joi, la Spitalul de la Letcani, transmite Mediafax.

inca o victima a tragediei din Spitalul de la Piatra Neamt, sectia ATI, a murit. in total, 13 decese

Sambata, 14 noiembrie, 10 pacienti cu COVID-19, de la sectia ATIa Spitalului din Piatra Neamt au murit pe loc in urma incendiului, iar alti 7 au fost transferati de urgenta la alte unitati sanitare, i.

inca un pacient din salonul mortii a decedat. Bilantul incendiului din Piatra Neamt urca la 12 morti

Inca un pacient din salonul mortii de la Spitalul din Piatra Neamt a murit, bilantul ajungand la 11 morti.

inca un pacient din salonul mortii a decedat. Bilantul incendiului din Piatra Neamt urca la 11 morti

Bilantul deceselor cauzate de incendiul de la Piatra Neamt a crescut, ajungand la 11. Pacientul transportat la spitalul din Pascani a murit luni dimineata, 16 noiembrie.

Ce spunea managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt in 11 noiembrie. Lucian Micu: Speram sa obtinem avizul DSU pentru recompartimentarea ATI cat mai repede Dorim si extinderea prizelor de oxigen

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, declara in 11 noiembrie ca se lucreaza la o recompartimentare a sectiei ATI din cadrul unitatii sanitare, context incare preciza.

Detalii socante din incendiul de la ATI Piatra Neamt. Unde au fost gasite, de fapt, doua cadavre

Societatea romaneasca este inca sub efectul dramei de la Colectiv, de acum cinci ani. Acum, in plina criza epidemiologica, o noua drama loveste in sistemul medical romanesc. Incendiul devastator de la Piata Neamt demonstreaza inca odata ca Romania sufera. Colapsul unui sistem medical deja bolnav, dovedit la Piata Neamt in ultimele 48 de ore au .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )