Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca un ranit, transferat in Marea Britanie, a murit. Bilantul victimelor din Colectiv a ajuns la 50 de morti

România Liberă România Liberă,
inca un ranit, transferat in Marea Britanie, a murit. Bilantul victimelor din Colectiv a ajuns la 50 de morti

Un ranit din incendiul Colectiv, transferat la un spital din Marea Britanie, a murit, miercuri dimineata. Astfel, bilantul persoanelor care si-au pierdut viata in urma tragediei din clubul bucurestean a ajuns la 50 de persoane. continuă pe România Liberă

LIVE BLOG Tragedia din Colectiv. Ziua a 12-a. Numarul mortilor a ajuns la 50, dupa ce doi raniti transportati in Marea Britanie au murit

Bilantul tragic in cazul victimelor din clubul Colectiv a crescut din nou miercuri, numarul mortilor ajungand, astfel, la 50, dupa ce doi pacienti transportati duminica in Marea Britanie si-au pierdut viata. Cel mai recent deces a fost confirmat miercuri dimineata de medicii britanici.

inca un ranit din Marea Britanie a murit. Bilantul tragic ajunge la 49 de morti

Unul dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv a murit marti, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 48. Vom.

inca un ranit din Marea Britanie a murit. Bilantul tragic din Colectiv ajunge la 49 de morti

Unul dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv a murit marti, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 48. Vom.

inca o victima a incendiului din Colectiv a murit. Bilantul decedatilor a ajuns la 48 de persoane

Un pacient, care a fost transferat zilele trecut in Marea Britanie, a murit, marti dimineata, in urma ranilor suferite in incendiul din clubul Colectiv.

LIVE BLOG Tragedia din Club Colectiv. Ziua a 11-a. Numarul mortilor se ridica la 48. Tudor Golu a decedat luni, intr-un spital din Marea Britanie

Marti dimineata, in a 11-a zi de la incendiul din clubul Colectiv, chitaristul trupei Axial Lead, Tudor Golu, care era internat cu rani grave la un spital din Marea Britanie si-a pierdut viata. Astfel, bilantul deceselor a ajuns la 48. in acest moment in spitalele din Romania sunt internati in continuare 76 de raniti, iar in strainatate 28.

Numarul romanilor si bulgarilor care muncesc in Marea Britanie a trecut pragul de 200.000

Numarul cetatenilor din Uniunea Europeana care muncesc in Marea Britanie a atins un nivel record de 2,1 milioane, cifra care include si un nou varf de 219. 000 de muncitori din Romania si Bulgaria, arata cifrele publicate de Oficiul national de statistica din Marea Britanie ONS), relateaza cotidianul Telegraph.

DHL obtine un contract pe sase ani cu BMW Group Marea Britanie

DHL Supply Chain, divizia de depozitare si distributie a celei mai mari companii de logistica din lume, Deutsche Post DHL Group, a obtinut un contract pe sase ani pentru administrarea distributiei de componente pentru BMW Group Marea Britanie.

Avionul NATO care transporta 10 raniti spre Marea Britanie si Norvegia a decolat de pe Otopeni

Zece raniti in incendiul de la clubul Colectiv vor ajunge in aceasta noapte in spitalele din Marea Britanie si Norvegia, aeronava NATO care asigura transportul pacientilor decoland de pe aeroportul Otopeni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )