Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o zi in Spitalul Bals pentru pacientul 0, desi a fost testat negativ pentru coronavirus de doua ori

B1 B1,
inca o zi in Spitalul Bals pentru pacientul 0, desi a fost testat negativ pentru coronavirus de doua ori

Desi a fost testat negativ pentru coronavirus de doua ori la rand, tanarul din Gorj, despre care se credea ca este primul caz depistat in Romania, va mai petrece o zi in Institutul National de Boli. continuă pe B1

Medici din spitalul Bals, unde e internat barbatul cu COVID-19, spun ca nu au suficiente echipamente de protectie: Daca e unul pozitiv, le dam tuturor

Cativa medici din Bals afirma ca nu sunt suficiente echipamente de protectie pentru cadrele medicale, asadar acestia consulta randuri intregi de pacienti, purtand acelasi combinezon, fapt care creste riscul de infectare cu coronavirus de la cei infectati, la cei sanatosi.

Spitalul Bals recunoaste ca nu schimba costumele de unica folosinta decat daca sunt vadit murdare sau deteriorate: Stati linistiti, ca virusul nu sare de pe costum (VIDEO)

Dr. Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a recunoscut ca medicii unitatii nu schimba costumul de protectie dupa o singura utilizare,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )