Libnet.ro
UNICEF

05:15

inca o surpriza mare la Roland Garros: Nadia Podoroska (venita din calificari), in semifinale A eliminat-o pe Elina Svitolina

Hotnews Hotnews,
 inca o surpriza mare la Roland Garros: Nadia Podoroska (venita din calificari), in semifinale A eliminat-o pe Elina Svitolina

Povestea frumoasa de la Paris continua pentru Nadia Podoroska, jucatoare venita din calificari, locul 131 WTA. Sportiva din Argentina a facut, marti, pasul spre semifinalele de la Roland Garros dupa ce a trecut, scor 6-2, 6-4, de Elina Svitolina, cap de serie numarul trei. continuă pe Hotnews

O jucatoare din afara topului 100 WTA, in semifinale la Roland Garros

Argentinianca Nadia Podoroska, jucatoare clasata pe pozitia 131 in ierarhia WTA, s-a calificat in se.

Roland Garros: inca o surpriza - Dominic Thiem, eliminat in sferturi de Diego Schwartzman

Mare favorit sa joace in semifinale impotriva lui Rafael Nadal, Dominic Thiem cap de serie nr. 3) a fost invins, marti, in sferturile competitiei de la Roland Garros, de argentinianul Diego Schwartzmann 12), scor 7-61), 5-7, 6)6-7, 7-65), 6-2. Meciul a durat cinci ore si opt minute.

Din calificari, in sferturi la Roland Garros: Surprinzatoarea Martina Trevisan o invinge pe favorita Kiki Bertens

Martina Trevisan, locul 159 WTA, venita din calificari, a invins-o, duminica, scor 6-4, 6-4, pe olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA si cap de serie numarul 5, calificandu-se in sferturile de finala ale Roland Garros.

Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Iga Swiatek continua parcursul de senzatie de la Roland Garros. Poloneza, aflata pe locul 53 mondial, s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Martina Trevisan Italia, 159 WTA, venita din calificari), scor 6-3, 6-1.

VIDEO Roland Garros: Matteo Berrettini, al saptelea favorit, eliminat de locul 186 ATP Djokovic si Tsitsipas, in optimi (Rezultatele zilei)

Germanul Daniel Altmaier 186 ATP) a reusit surpriza zilei de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi pe italianul Matteo Berrettini favorit 7). Pablo Carreno 17) s-a impus in duelul ibericilor cu Roberto Bautista 10). Mai departe s-au calificat fara probleme, in optimi, Novak Djokovic 1), Stefanos Tsitsipas 5) si Andrey Rublev 13), Karen Khachanov 15) si Grigor Dimitrov 18).

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Cosmar la Roland Garros! Simona Halep a fost maturata, in optimi, de o pustoaica de 19 ani

Parcursul imaculat la Roland Garros al celei mai bune jucatoare de tenis a Romaniei a fost intrerupt brutal de IgaSwiatek, considerata un mare talent al tenisului mondial,.

Roland Garros: Patricia Tig, eliminata dupa un meci de mare lupta cu Fiona Ferro 6-7(7), 6-4, 0-6

Fiona Ferro si Patricia Tig au oferit un meci maraton, presarat cu multe rasturnari de scor, cu momente spectaculoase, dar si cu unele caderi inexplicabile. Frantuzoaica a fost mai puternica din punct de vedere fizic in decisiv, iar scurtele au fost cele care au facut pana la urma diferenta in situatiile in care oboseala era una extrema. Ferro s-a impus in trei seturi, scor 7-67), 4-6, 6-0, si merge in optimi la Roland Garros.

Tabloul sferturilor turneului feminin la Roland Garros

Marti la pranz s-a conturat tabloul sferturilor in turneul feminin de la Roland Garros, dupa meciul dintre americanca Danielle Collins si Ons Jabeur din Tunisia.

Stefanos Tsitsipas, primul grec ajuns in sferturi la Roland Garros

Jucatorul Stefanos Tsitsipas a obtinut, luni, calificarea intre primii opt jucatori la Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu mutat in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )