Libnet.ro
UNICEF

19:15

Roland Garros: inca o surpriza - Dominic Thiem, eliminat in sferturi de Diego Schwartzman

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: inca o surpriza - Dominic Thiem, eliminat in sferturi de Diego Schwartzman

Mare favorit sa joace in semifinale impotriva lui Rafael Nadal, Dominic Thiem cap de serie nr. 3) a fost invins, marti, in sferturile competitiei de la Roland Garros, de argentinianul Diego Schwartzmann 12), scor 7-61), 5-7, 6)6-7, 7-65), 6-2. Meciul a durat cinci ore si opt minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Matteo Berrettini, al saptelea favorit, eliminat de locul 186 ATP Djokovic si Tsitsipas, in optimi (Rezultatele zilei)

Germanul Daniel Altmaier 186 ATP) a reusit surpriza zilei de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi pe italianul Matteo Berrettini favorit 7). Pablo Carreno 17) s-a impus in duelul ibericilor cu Roberto Bautista 10). Mai departe s-au calificat fara probleme, in optimi, Novak Djokovic 1), Stefanos Tsitsipas 5) si Andrey Rublev 13), Karen Khachanov 15) si Grigor Dimitrov 18).

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem, in sferturi dupa un meci dificil cu Hugo Gaston, locul 239 ATP (Rezultatele zilei)

Dominic Thiem al treilea favorit) a avut nevoie de trei ore si 35 de minute pentru a-l invinge in optimi pe surprinzatorul francez Hugo Gaston 239 ATP), scor 6-4, 6-4, 5-7, 3-6, 6-3. in sferturi, austriacul se va duela cu argentinianul Diego Schwartzman 12).

Roland Garros: Sofia Kenin s-a calificat in sferturi, dupa o revenire spectaculoasa cu Fiona Ferro

Sofia Kenin, a patra favorita a competitiei de la Roland Garros, a pierdut primul set al meciului disputat impotriva Fionei Ferro Franta, 49 WTA), insa a obtinut calificarea in sferturi, dupa ce s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

inca o surpriza mare la Roland Garros: Nadia Podoroska (venita din calificari), in semifinale A eliminat-o pe Elina Svitolina

Povestea frumoasa de la Paris continua pentru Nadia Podoroska, jucatoare venita din calificari, locul 131 WTA. Sportiva din Argentina a facut, marti, pasul spre semifinalele de la Roland Garros dupa ce a trecut, scor 6-2, 6-4, de Elina Svitolina, cap de serie numarul trei.

Din calificari, in sferturi la Roland Garros: Surprinzatoarea Martina Trevisan o invinge pe favorita Kiki Bertens

Martina Trevisan, locul 159 WTA, venita din calificari, a invins-o, duminica, scor 6-4, 6-4, pe olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA si cap de serie numarul 5, calificandu-se in sferturile de finala ale Roland Garros.

Stefanos Tsitsipas, primul grec ajuns in sferturi la Roland Garros

Jucatorul Stefanos Tsitsipas a obtinut, luni, calificarea intre primii opt jucatori la Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu mutat in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus.

Tabloul sferturilor turneului feminin la Roland Garros

Marti la pranz s-a conturat tabloul sferturilor in turneul feminin de la Roland Garros, dupa meciul dintre americanca Danielle Collins si Ons Jabeur din Tunisia.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )