Libnet.ro
UNICEF

17:15

Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Iga Swiatek continua parcursul de senzatie de la Roland Garros. Poloneza, aflata pe locul 53 mondial, s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Martina Trevisan Italia, 159 WTA, venita din calificari), scor 6-3, 6-1. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Iga Swiatek

Organizatorii de la Roland Garros au facut public programul zilei de duminica 4 octombrie), Simona Halep si Iga Swiatek duelandu-se pentru calificarea in sferturile ultimului Grand Slam al anului.

VIDEO Roland Garros: Garbine Muguruza, eliminata dupa ce a avut 3-0 in setul decisiv Kenin si Kvitova, in optimi (Rezultatele zilei)

Campioana in 2016 la Roland Garros, Garbine Muguruza favorita 11) a condus cu 3-0 cu doua break-uri) in partida cu Danielle Collins SUA57 WTA) si a pierdut in cele din urma, scor 7-5, 2-6, 6-4. in optimi s-au calificat Sofia Kenin 4) si Petra Kvitova 7), in timp ce Aryna Sabalenka 8), Petra Martic 13) si Jelena Ostapenko campioana in 2017) au fost eliminate.

Roland Garros: Patricia Tig, eliminata dupa un meci de mare lupta cu Fiona Ferro 6-7(7), 6-4, 0-6

Fiona Ferro si Patricia Tig au oferit un meci maraton, presarat cu multe rasturnari de scor, cu momente spectaculoase, dar si cu unele caderi inexplicabile. Frantuzoaica a fost mai puternica din punct de vedere fizic in decisiv, iar scurtele au fost cele care au facut pana la urma diferenta in situatiile in care oboseala era una extrema. Ferro s-a impus in trei seturi, scor 7-67), 4-6, 6-0, si merge in optimi la Roland Garros.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Timp de o ora si 8 minute, Iga Swiatek a pus in aplicare planul: nu o lasa pe Simona sa respire. Tabela vorbeste de la sine despre reusita polonezei, Simona Halep bifand doar trei game-uri 6-1, 6-2). Halep paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa o partida in care nu a avut nici macar o sansa de break.

Simona Halep explica eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros

Intrata pe teren ca mare favorita in fata polonezei Iga Swiatek, fosta campioana Simona Halep a pierdut dupa o ora si opt minute, timp in care a obtinut doar trei game-uri si n-a avut nicio minge de break.

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem, in sferturi dupa un meci dificil cu Hugo Gaston, locul 239 ATP (Rezultatele zilei)

Dominic Thiem al treilea favorit) a avut nevoie de trei ore si 35 de minute pentru a-l invinge in optimi pe surprinzatorul francez Hugo Gaston 239 ATP), scor 6-4, 6-4, 5-7, 3-6, 6-3. in sferturi, austriacul se va duela cu argentinianul Diego Schwartzman 12).

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )