Libnet.ro
UNICEF

05:00

inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 82

Adevărul Adevărul,
inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 82

Inca doua decese au fost inregistrate in R. Moldova. intr-un caz este vorba depre o femeie de 67 de ani, din Edinet, care mai suferea de insuficienta renala si diabet zaharat. in alt caz este vorba despre un barbat de 75 ani, din Stefan Voda. Acesta mai suferea de pneumonie polisegmentara bilaterala, evolutie grava, si insuficienta respiratorie gr III. continuă pe Adevărul

UPDATE inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Moldova a urcat la 79

Trei persoane au murit pe parcursul zilei de joi, 23 aprilie, din cauza infectarii cu COVID-19. Este vorba despre o femeie de 46 de ani din Chisinau, o femeie de 54 de ani din Taraclia si un barbat de 68 de ani din raionul Riscani. in total, au fost raportate 79 de decese, dintre care cinci in randul lucratorilor medicali, iar in 15 cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei. Pana acum au fost vindecate 661 de persoane.

Doua femei din Chisinau au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Moldova a ajuns la 72

Alte doua persoane au pierdut lupta cu COVID-19 in Republica Moldova. intr-un caz este vorba despre o femeie de 81 ani, din Chisinau, internata la Institutul de Medicina Urgenta pe data de 19 aprilie. Boli cronice: insuficienta respiratorie progresiva gr. III, hipertensiune arteriala gr. III, cardiopatie hipertensiva.

Un barbat din Floresti a pierdut lupta cu COVID-19. Bilantul deceselor in Moldova se ridica la 75

Un barbat de 65 ani, din Floresti, a murit de COVID-19. Acesta mai suferea de pneumonie polisegmentara bilaterala in progresie, insuficienta respiratorie si diabet zaharat tip II.

Alte trei persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 87

Inca trei persoane si-au pierdut viata din cauza contaminarii cu COVID-19. intr-un caz este vorba despre o femeie de 61 ani, din Chisinau. Ea mai suferea de diabet zaharat si hipertensiune gr.

inca doua decese provocate de COVID 19 in Alba: un barbat si o femeie au murit la spitalul din Blaj

Numarul deceselor provocate de noul tip de coronavirus creste si in judetul Alba. Doua persoane, un barbat si o femeie, au decedat in ultimele 24 de ore.

O femeie din Hincesti, rapusa de COVID-19.Bilantul deceselor in Moldova a ajuns la 73

O femeie de 65 ani, din Hincesti, a pierdut lupta cu COVID-19. Femeia a fost internata in spital pe 23 martie, insa medicii nu au putut-o salva. Ea mai suferea de sindromul hepato-renal tip 1 si encefalopatie mixta.

Alte noua decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 507

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 507 dupa ce miercuri dimineata au fost anuntate alte noua decese. Printre cele noua decese se numara si acela al unei femei de doar 32 de ani din Mures ce suferea de obezitate.

Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1

Un brabat a murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs vineri dimineata pe DN1, in judetul Prahova. O dubita s-a rasturnat si a ajuns pe plafon, pe marginea drumului.

inca doua decese la caminul privat de ingrijire a batranilor din Galati. Numarul varstnicilor care si-au pierdut viata a ajuns la 23

In urma retestarii, alti 17 beneficiari au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 si urmeaza sa fie internati in spital pentru a primi tratament medical. Din randul personalului, alte doua persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.

CORONAVIRUS |inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 527

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 56 si 82 de ani, din judetele Timis si Mures. Astfel,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )