Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia Federatiei Romane de Fotbal, dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt

B1 B1,
Decizia Federatiei Romane de Fotbal, dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt

Dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, in urma caruia au murit pe patul de spital carbonizati mai multi pacienti, Federatia Romana de Fotbal a decis sa marcheze in mod simbolic nefericitul. continuă pe B1

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

Buzau: DSP si ISU verifica sectiile ATI, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Tragedia de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, in care zece oameni aflati in Sectia ATI si-au pierdut viata in incendiul de sambata seara, da startul unor controale ample in toata tara.

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

Alexandru Rafila, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Majoritatea spitalelor din Romania sunt din anii `70. Sunt foarte ingrijorat ca aceasta problema ar putea sa se repete

Alexandru Rafila,presedinteleSocietatii Romane deMicrobiologie, a declarat duminica seara, ca este nevoie ca, in perioada umratoare, majoritatea spitalelor din tarasa primeasca.

Nelu Tataru, intrebat daca demite pe cineva dupa tragedia de la Neamt: Asteptam rezultatele anchetelor efectuate de Parchetul General si ISU (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ceea ce priveste incendiul devastator de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sunt doua anchete in desfasurare una efectuata de Parchetul.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Arsene (PSD), seful Consiliului Judetean: Nu este momentul sa va catarati pe cadavre! Nu folositi aceasta tragedie in scop electoral

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean si al filialei Neamt PSD a cerut, duminica dimineata, ca tragedia de sambata de la Piatra Neamt sa nu fie folosita in scop electoral. Spitalul unde a avut loc incendiul in care au murit 10 pacienti este sub autoritatea Consiliului Judetean Neamt.

Ministrul Nelu Tataru, intrebat daca isi va da demisia dupa tragedia de la Piatra Neamt: M-am gandit la tot ce a insemnat tragedia, la tot ce au insemnat acei oameni, la tot ce inseamna familiile lor

In cadrul unei conferinte de presa despre tragedia de la Piatra-Neamt, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a sugerat luni ca nu isi va da demisia, ci va continua procesul de reforma a sistemului sanitar.

FACIAS cere demisia premierului Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt, si acorda asistenta juridica familiilor victimelor incendiului

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a anuntat ca ofera asistenta juridica gratuita familiilor victimelor tragediei de la Piatra Neamt, care vor sa actioneze statul in judecata.

Tataru revine asupra declaratiilor dupa tragedia de la Piatra Neamt: Toti ministrii Sanatatii ar trebui sa se simta vinovati pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca

Ministrul Sanatatii revine asupra declaratiilor facute dupa incendiul de la Piatra Neamt, cand a invocat o culpa colectiva pentru tragedie. Acum spune ca responsabili sunt ministrii Sanatatii. Toti ar trebui sa ne simtim vinovati din ministrii care am fost pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca, a spus luni Nelu Tataru, intrebat din nou daca se simte responsabil pentru ceea ce s-a intamplat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )