Libnet.ro
UNICEF

11:45

INCENDIAR! Bianca Dragusanu, surprinsa alaturi de RONALDINHO! Focoasa blondina a atras TOATE privirile cu DECOLTEUL GENEROS... (Galerie Foto DEOCHEATA)

B1 B1,
INCENDIAR! Bianca Dragusanu, surprinsa alaturi de RONALDINHO! Focoasa blondina a atras TOATE privirile cu DECOLTEUL GENEROS... (Galerie Foto DEOCHEATA)

Senzatie in lumea mondena! Bianca Dragusanu s-a afisat cu Roberto Carlos si Ronaldinho, doi dintre cei mai mari fotbalisti ai Planetei la inceputul anilor 2000. continuă pe B1

INCENDIAR! Bianca Dragausanu, surprinsa alaturi de RONALDINHO! Focoasa blondina a atras TOATE privirile cu DECOLTEUL GENEROS... (GALERIE FOTO HOT)

Senzatie in lumea mondena! Bianca Dragusanu s-a afisat cu Roberto Carlos si Ronaldinho, doi dintre cei mai mari fotbalisti ai Planetei la inceputul anilor 2000.

Cum s-a fotografiat Bianca Dragusanu, dupa ce s-a aflat ca vrea un copil cu Alex Bodi. Nu a mai rezistat si a spus tot

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a avut parte de impacari si despartiri, iar acum pare ca cei doi trec prin cea mai frumoasa perioada, astfel ca, din spusele ei, blondina ar vrea un copil cu afaceristul. Cum s-a pozat? Cum s-a fotografiat Bianca Dragusanu, dupa ce s-a aflat ca vrea un copil cu .

Ce surpriza i-a facut Alex Bodi chiar inainte de Craciun. Bianca Dragusanu l-a laudat imediat

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au traversat pana acum mai multe perioade de certuri si impacari, dar in prezent se bucura de inceputul sarbatorilor, in familie. Aceasta le-a facut o surpriza fanilor si le-a aratat tuturor ce face chiar inainte de Craciun. in acest mod, blondina nu a ratat ocazia sa isi laude sotul, un .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )