Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la o hala din Capitala. Nicio persoana nu a fost ranita

România Liberă România Liberă,
Incendiu la o hala din Capitala. Nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la o hala din cartierul Bucurestii Noi din Capitala. A fost afectata o suprafata de peste 300 metri patrati. Nicio persoana nu a fost ranita, focul fiind localizat, anunta ISU Bucuresti-Ilfov. continuă pe România Liberă

FOTO. Incendiul de la o hala din Bucurestii Noi a fost lichidat. Nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la o hala din cartierul Bucurestii Noi din Capitala. A fost afectata o suprafata de peste 300 metri patrati. Nicio persoana nu a fost ranita, focul fiind localizat, anunta ISU Bucuresti-Ilfov.

Procurorii DNA fac verificari la Spitalul Alexandru Obregia din Capitala

Procurorii DNA fac verificari joi la Spitalul Alexandru Obregia din Capitala, informeaza Gazeta Sporturilor. Cei de la DNA sunt aici. Au venit in jurul orei 11:30. Pana acum au cerut deja.

Protest LGBT la sediul PSD din Capitala: Zeci de membri au manifestat fata de declaratiile senatorului Ioan Denes (FOTO)

Aproximativ 30 de membri ai comunitatii LGBT s-au adunat sambata in fata sediului PSD din Bucuresti pentru a manifesta fata de declaratiile facute de senatorul Ioan Denes, care a declarat recent c.

Caz revoltator: Copii cu nevoi speciale, batuti de profesorii de la o scoala din Capitala (VIDEO)

'Batem la ei ca la fasole, toti batem la ei! Trebuie sa-i pedepsesc intr-un fel, sa stie de frica!'. Aceste cuvinte apartin unui profesor dintr-o scoala speciala, platit din bani publici sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )