Libnet.ro
UNICEF

17:30

Incendiu puternic intr-un complex studentesc din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic intr-un complex studentesc din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital

Focul a izbucnit intr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc. Speriati, zeci de oameni din zona au sunat la pompieri. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si alte patruzeci au fost evacuate. continuă pe Antena3

Incendiu care a cuprins complexul studentesc din Timisoara a fost pus intentionat. Principalul suspect a fost arestat

Focul a izbucnit intr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc. Speriati, zeci de oameni din zona au sunat la pompieri. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si alte patruzeci au fost evacuate.

Incendiul din Complexul Studentesc din Timisoara a pornit de la o mana criminala: Un barbat a fost retinut pentru ca a aprins intentionat focul

Un barbat de 33 de ani a fost retinut in legatura cu incendiul de la Complexul Studentesc din Timisoara de miercuri seara. Acesta este suspectat ca ar fi prins intentionat un tomberon, iar de aici focul s-a.

INCENDIU PUTERNIC intr-un complex studentesc! Zeci de persoane evacuate! Detalii de ultima ora!

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri in Complexul Studentesc din Timisoara, la etajul intai al unui bloc de locuinte. La fata locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta.

Incident major in portul din Barcelona! Incendiu puternic dupa ce onavas-a ciocnit cu o macara - VIDEO

Autoritatile spaniole au anuntat ca o nava cargo s-a ciocnit cu o macara in unul dintre porturile din Barcelona, in urma coliziunii izbucnind un incendiu, relateaza publicatia The New York Times. Pompierii.

Incendiu puternic in Caras-Severin. Un TIR incarcat cu 11 de tone de ceai a luat foc

Un incendiu violent a cuprins marti seara remorca unui TIR. Vehiculul, inmatriculat in Bulgaria, transporta ceai. La un moment dat, pe Drumul National 6, in judetul Caras-Severin, soferul a observat fumul gro.

Incendiu devastator la o pensiune din judetul Buzau, plina cu turisti

Incendiu devastator la o pensiune din judetul Buzau, plina cu turisti. Focul a izbucnit putin dupa ora 4 dimineata. Cei 14 oameni din vila, 12 turisti si cei doi proprietari, au reusit sa fuga inainte.

MOL are cele mai bune rezultate trimestriale din ultimii trei ani

Profitul operational al grupului a crescut cu 23%, la 708 milioane de dolari Grupul petrolier maghiar MOL a anuntat ieri, pentru trimestrul al treilea din 2018, un profit operational Clean CCS EBITDA) de 708 milioane de dolari, mai mare cu 23% fata de intervalul similar din 2017. Castigul de pe segmentul Upstream a inregistrat un salt de 70% fata de anul trecut, la 319 milioane de dolari, datorita avansului preturilor petrolului si gazelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )