Libnet.ro
UNICEF

10:00

Incendiu devastator la o pensiune din judetul Buzau, plina cu turisti

Antena3 Antena3,
Incendiu devastator la o pensiune din judetul Buzau, plina cu turisti

Incendiu devastator la o pensiune din judetul Buzau, plina cu turisti. Focul a izbucnit putin dupa ora 4 dimineata. Cei 14 oameni din vila, 12 turisti si cei doi proprietari, au reusit sa fuga inainte. continuă pe Antena3

VIDEO O pensiune din judetul Buzau a ars ca o torta in aceasta dimineata. Clientii au fost evacuati la timp

Incendiu puternic in aceasta dimineata in judetul Buzau. O pensiune in care erau cazate 12 persoane a fost cuprinsa de flacari si doar o minune a facut ca nimeni sa nu fie ranit. Flacarile au mistuit mansarda si etajul cladirii precum si restaurantul de la parter. Clientii au fost evacuati de catre proprietarul pensiunii. Pompierii urmeaza sa afle cauza incendiului.

Focar de pesta porcina confirmat in judetul Buzau

Un nou focar de pesta porcina africana a fost confirmat in judetul Buzau, in timp ce in alte localitati autoritatile introduc porci santinela in incercarea de a inchide focarele de boala.

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Dolj

Pesta porcina africana PPA) a fost confirmata astazi la un porc dintr-o gospodarie din satul Comanicea, comuna Secu, din judetul Dolj, aceasta fiind plasata sub supraveghere oficiala, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Descoperire socanta in apropierea unui spital din judetul Galati

Un barbat de 47 ani a fost gasit mort in zona cladirii sectiei pentru bolnavi cronic a Spitalului din Ivesti, a declarat luni directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi. Am fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )