Libnet.ro
UNICEF

11:15

Incendiu puternic la Manastirea Poiana Marului din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Incendiu puternic la Manastirea Poiana Marului din judetul Buzau

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, la Manastirea Poiana Marului din localitatea buzoiana Bisoca, doua corpuri de cladire din incinta lacasului de cult fiind distruse de flacari. continuă pe Adevărul

Incendiu la Manastirea Poiana Marului

Manastirea Poiana Marului din localitatea buzoiana Bisoca, a fost afectata de un incendiu care s-a extins la doua corpuri de cladire din incinta lacasului de cult.

Buzau: Un incendiu puternic a izbucnit la Manastirea Poiana Marului

Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri la Manastirea Poiana Marului din localitatea buzoiana Bisoca, doua corpuri de cladire din incinta lacasului de cult fiind distruse de flacari,.

Cutremur de 3,9 grade in judetul Buzau

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter s-a produs, in aceasta seara, in judetul Buzau zona seismica Vrancea), la ora 18:27, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP).

Roxana Istrate, sportivul anului 2014 in judetul Buzau

Vineri seara, a avut loc Gala Sportului Buzoian, eveniment organizat la fiecare sfarsit de an de Directia Judeteana de Tineret si Sport, impreuna cu CSM Buzau. Cel mai bun sportiv buzoian in 2014 a fost desemnata jucatoarea de tenis Roxana Istrate.

IGPR: Perchezitii in judetul Buzau la suspecti de proxenetism

Politistii din Buzau efectueaza in aceasta dimineata 11 perchezitii pentru probarea activitatii infractionale a mai multor persoane banuite de comiterea de infractiuni cu violenta si proxenetism, arata un comunicat emis de Politia Romana.

DNA: Perchezitii domiciliare in 6 locatii din judetul Suceava

Procurorii DNA efectueaza, azi, perchezitii in judetul Suceava ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, infractiuni contra infaptuirii justitiei si infractiuni de fals, comise in perioada 2013-2014, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )