Libnet.ro
UNICEF

05:45

Incendiu la sectia suspectilor de COVID-19 din Spitalul Judetean Targu Jiu. Nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu la sectia suspectilor de COVID-19 din Spitalul Judetean Targu Jiu. Nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la sectia destinata suspectilor de COVID-19 din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Alerta a fost initiata de catre un angajat, iar la fata locului s-au. continuă pe B1

Situatie alarmanta la Spitalul Judetean Galati: 106 cadre medicale, depistate pozitiv cu COVID-19. Institutia Prefectului Galati, pentru B1.RO: in acest moment spitalul ramane deschis

O situatie alarmanta are loc la Spitalul Judetean din Galati din cazua numarului cazurilor de coronavirus depistat in randul cadrelor medicale. Numarul total al infectarilor a ajuns la 106, cu 11 mai mult.

Focar la spitalul Judetean din Ploiesti, 4 sectii inchise

Patru sectii ale spitalului judetean din Ploiesti au fost inchise dupa ce peste 30 de cadre medicale si pacienti au fost confirmati cu noul coronavirus. Primul caz a fost depistat in urma cu 10 zile, la un medic de la Interne pentru ca testarile ulterioare sa permita identificarea altor cazuri: 3 medici, 7 asistente, 3 infirmiere si 3 pacienti, motiv pentru ca sectia sa fie inchisa iar pacientii neinfectati au fost externati, cei infectati fiind preluati de spitalele Covid, scrie Radio Europa Libera.

Sistem de furnizare oxigen, televiziune prin cablu si wifi in saloane. Pregatiri pentru cresterea cazurilor de COVID-19, la Spitalul Judetean Alba

La Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Alba se realizeaza, timp de o saptamana, lucrari extrem de importante pentru pacientii bolnavi de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )