Libnet.ro
UNICEF

12:45

Incendiu la un service auto din Branesti: un barbat a fost ranit. Hala s-a prabusit

Adevărul Adevărul,
Incendiu la un service auto din Branesti: un barbat a fost ranit. Hala s-a prabusit

O hala cu destinatia de service auto, din satul Islaz, comuna ilfoveana Branesti,s-a prabusit in totalitate dupa ce a fost cuprinsa de flacari. Un barbat a fost ranit in incendiu. continuă pe Adevărul

FOTO Incendiu la un service auto din comuna Branesti

Un barbat a fost ranit intr-un incendiu izbucnit, vineri seara, la un service auto din comuna Branesti, judetul Ilfov, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov.

Ilfov: O persoana a fost ranita dupa ce un service auto a luat foc

Pompierii intervin, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service auto din comuna Branesti, judetul Ilfov, in urma caruia un barbat a fost ranit si doua masini din interior ard in totalitate, relateaza News. ro.

Incendiu la un service auto de langa Bucuresti. O persoana a suferit arsuri grave (FOTO)

Un incendiu a pornit, vineri seara, intr-o hala de 300 de metri patrati in care functiona un service auto, in comuna Branesti, de langa Capitala. in urma acestuia unbarbat a .

FOTO Accident cu masina Politiei: un agent a fost ranit. Echipajul a fost lovit de autoturismul condus de un tanar grabit

Un agent de politie a fost ranit intr-un accident rutier in care a fost implicata autospeciala Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara. Masina Politiei a fost distrusa de un sofer imprudent.

Accident cu masina Politiei: un agent a fost ranit. Echipajul se deplasa prea incet pentru ambitiile unui sofer grabit

Un agent de politie a fost ranit intr-un accident rutier in care a fost implicata autospeciala Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara. Masina Politiei a fost distrusa de un sofer imprudent.

Dacian Ciolos, implicat intr-un accident de circulatie usor. Fostul premier nu a fost ranit

Dacian Ciolos a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie usor in judetul Dambovita. Masina in care se aflau fostul premier si sotia sa a fost lovita de un sofer targovistean care circula cu viteza si nu a pastrat distanta in mers, scrie Gazetadambovitei. ro. Fostul premier si sotia sa nu au fost raniti in accident.

Trucuri simple pentru a lua examenul auto din prima. Sfaturi de la instructori auto

Statistic vorbind, doar 35% din cei care fac scoala de soferi reusesc sa ia examenul sala si traseu) din prima. La traseu exista mici trucuri pentru a promova fara dificultate. indemanare,.

Mai multe asistente medicale din Denver au fost sanctionate pentru ca au admirat organele genitale ale unui pacient decedat

Cinci asistente medicale de la Centrul Medical din Denver au fost suspendate din activitate pe o perioada de trei saptamani pentru felul nepotrivit in care au tratat cadavrul unui pacient.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )