Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ilfov: O persoana a fost ranita dupa ce un service auto a luat foc

Hotnews Hotnews,
 Ilfov: O persoana a fost ranita dupa ce un service auto a luat foc

Pompierii intervin, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service auto din comuna Branesti, judetul Ilfov, in urma caruia un barbat a fost ranit si doua masini din interior ard in totalitate, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Explozie intr-un oficiu postal din Chicago. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita, in urma unei explozii intr-un oficiu postal din Chicago. Presa locala sustine ca ar fi vorba de un posibil atac cu bomba, dupa ce autoritatile au gasit doua dispozitive explozive improvizate.

FOTO Incendiu la un service auto din comuna Branesti

Un barbat a fost ranit intr-un incendiu izbucnit, vineri seara, la un service auto din comuna Branesti, judetul Ilfov, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov.

Incendiu la un service auto de langa Bucuresti. O persoana a suferit arsuri grave (FOTO)

Un incendiu a pornit, vineri seara, intr-o hala de 300 de metri patrati in care functiona un service auto, in comuna Branesti, de langa Capitala. in urma acestuia unbarbat a .

Incendiu la un service auto din Branesti: un barbat a fost ranit. Hala s-a prabusit

O hala cu destinatia de service auto, din satul Islaz, comuna ilfoveana Branesti,s-a prabusit in totalitate dupa ce a fost cuprinsa de flacari. Un barbat a fost ranit in incendiu.

Atac armat intr-o scoala din Ohio. Nicio persoana nu a fost ranita

Atac armat intr-o scoala din Ohio, a anuntat politia din orasulColumbus intr-un anunt postat pe Twitter. atacatorul a fost arestat de echipajele SWATcare au intervenit, a transmis.

Accident rutier grav pe DN 66. O tanara gravida a pierdut sarcina, dupa ce a fost ranita in impactul dintre trei masini

O tanara de 25 de ani, insarcinata, a fost ranita grav in urma unui accident rutier petrecut pe Dealul Hategului. Victima a pierdut pruncul in luna a treia.

Esec in lumea medicinei. Un tratament revolutionar impotriva cancerului a fost oprit dupa ce a provocat decesul unui pacient

Tratamentul dezvoltat de compania franceza Cellectis, numit CAR-T, a fost oprit de organizatia Food and Drug Administration a Statelor Unite dupa ce primul pacient caruia i s-a administrat acest tratament a.

Un opt a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat langa Brasov

Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe DN13 Brasov-Sighisoara, dupa ce un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, Ciprian Sfreja.

Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat langa Brasov

Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe DN13 Brasov-Sighisoara, dupa ce un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, Ciprian Sfreja.

Atac armat la o scoala din Moscova. Cel putin patru persoane au fost ranite, dupa ce un adolescent de 15 ani a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene

Oficialii rusi au anuntat ca cel putin patru persoane au fost ranite marti dimineata, dupa ce un adolescent a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene intr-o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )