Libnet.ro
UNICEF

12:15

Incendiu urias in New York. Peste 23 de persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu urias in New York. Peste 23 de persoane au fost ranite

Un incendiu urias a izbucnit marti la un imobil din cartierul Bronx, New York. Aproximativ 23 de persoane au fost ranite, printre acestea numarandu-se si noua copii. Incidentul s-a produs la doar. continuă pe Antena3

VIDEO 23 de persoane au fost ranite intr-un incendiu din New York

22 de civili si un pompier au fost raniti in urma unui incendiu ce a avut loc marti intr-un bloc din Bronx, New York, a informat pe Twitter Departamentul de pompieri din New York.

SUA: Nou incendiu in cartierul Bronx din New York, soldat cu 23 de raniti (VIDEO)

Un nou incendiu a cuprins ieri un imobil din cartierul Bronx din New York, fiind ranite 23 de persoane, dintre care noua copii, la numai cateva zile dupa incendiul ce s-a soldat cu 12 morti. 'La.

Incendiu urias intr-o parcare din Liverpool. Peste o mie de masini au fost distruse - VIDEO

Un incendiu urias izbucnit duminica intr-o parcare auto din orasul englezesc Liverpool, in nordul tarii, a distrus sute de vehicule si a provocat evacuarea mai multor cladiri din apropiere, relateaza.

Directorul New York City Ballet va pleca de la conducerea companiei pe fondul acuzatiilor de hartuire sexuala

Peter Martins, care conduce The New York City Ballet, se va retrage din activitate dupa ce i-au fost aduse acuzatii de hartuire sexuala si de abuz fizic, potrivit unui articol din New York Times, relateaza AFP.

VIDEO Anul Nou a fost sarbatorit in strada de milioane de oameni la Sydney, Dubai, New York, Paris, Londra si in alte orase ale lumii

Milioane de oameni din intreaga lume au sarbatorit in strada trecerea in anul 2018, admirand spectacole impresionante de lumini si artificii care au avut loc in orase precum Sydney, Dubai, New York, Paris sau Londra, scrie News. ro. Evenimentele de celebrare a noului an s-au desfasurat, insa, in conditii sporite de securitate.

Autoritatile din New York vor instala 1.500 de stalpi de securitate pentru combaterea teroristilor

Autoritatile din New York vor instala 1. 500 de stalpi de securitate permanenti pentru combaterea atacurilor teroriste si protejarea obiectivelor turistice, a anuntat ieri primarul orasului, informeaza.

New York Times: Romania se pregateste pentru decizia presedintelui cu privire la legile vazute ca masuri de slabire a sistemului judiciar

New York Timesscrie pe larg intr-un articol despre protestele din Romania din luna decembrie, dar si despre modificarile legilor justitiei care sunt de natura sa slabeasca lupta anticoruptie si statul de drept, amintind ca in 2017 si guvernele Ungariei si Poloniei au facut presiuni pentru un pas inapoi in fata principiilor democratice si a statului de drept.

New York Times: Romania, care s-a luptat mult timp cu coruptia, se pregateste pentru decizia presedintelui privind legile justitiei

Protestatarii si politicienii din Romania - tara care s-a luptat mult timp cu coruptia - se pregatesc pentru o perioada tensionata in luna ianuarie, la aproape un an dupa ce sute de mii de oameni au iesit in strada pentru a se opune masurilor guvernamentale de relaxare a luptei impotriva coruptie, noteaza New York Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )