Libnet.ro
UNICEF

14:30

Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

ADPM ADPM,
Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

Incepe cel mai cool festival din lume! Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, scena pentru numerosi artisti legendari, dar si podium de moda pentru topmodele, actrite si cantarete. Cele mai interesante tinute purtate aici dau tonul modei in materie de concerte si festivaluri. continuă pe ADPM

Cel mai lung sarpe din lume a fost capturat. Cum arata pitonul de 8 metri si 250 de kilograme

Cel mai lung sarpe din lume traieste in Malaysia. Este vorba de un piton de aproape opt metri gasit pe un santier din aceasta tara de cativa muncitori. Specimenul asteapta acum in.

Cel mai puternic telefon din lume e ieftin, dar arata exact ca un iPhone

Pe langa creatii de la Xiaomi, Oppo sau OnePlus, Meizu Pro 6 este cea mai recenta dovada ca asiatici fac telefoane ieftine cu specificatii de top. Au trecut deja cativa ani de cand nu mai este o rusine, mai.

VIDEO+FOTO: O echipa de muncitori din Malaezia a gasit cel mai lung piton din lume

O echipa de muncitori din Malaezia a gasit un piton urias, care ar putea intra in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sarpe prins vreodata, scrie Mashable. com.

Profitul Prada, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Casa italiana de moda Prada SpA a raportat vineri, pentru anul fiscal incheiat in 31 ianuarie, cel mai redus profit din ultimii cinci ani, din cauza slabirii cererii din Asia.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

TOP cele mai scumpe destinatii din lume: aici nu mergi decat cu portofelul plin

Calatoriile au devenit din ce in ce mai ieftine datorita zborurilor low-cost, insa chiar si asa trebuie sa fii atent unde alegi sa mergi, mai ales daca ai un buget pe care nu vrei sa-l depasesti. Iata care sunt cele mai scumpe destinatii de vacanta din.

Lovitura crunta pentru Apple! Care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple, informeaza Playtech. roSamsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu.

Vestea care nu-i va bucura pe fanii Apple: care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple. Samsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu cateva zile, analistii din Coreea de Sud sustineau ca Samsung Galaxy S7 ar fi intrecut asteptarile in ceea ce priveste vanzarile, cu peste 10 milioane [].

Thriller la Severin, in cel mai spectaculos duel din play-off-ul Ligii 1: Pandurii Tg Jiu-ASA Tg Mures, 3-3

Pandurii Tg. Jiu, ocupanta locului trei in clasamentul play-off-ului, a remizat, luni, scor 3-3, in meciul jucat pe teren propriu cu ASA Tg. Mures, din etapa a sasea a play-off-ul Ligii 1.

Cel mai mare vot din turismul romanesc

000 de romani isi aleg destinatia de vacanta favorita De cateva zile piata autohtona de turism a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare. Peste 50. 000 de romani isi aleg destinatia de vacanta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )