Libnet.ro
UNICEF

08:15

Lovitura crunta pentru Apple! Care este cel mai bun telefon din Europa

Antena3 Antena3,
Lovitura crunta pentru Apple! Care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple, informeaza Playtech. roSamsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu. continuă pe Antena3

Vestea care nu-i va bucura pe fanii Apple: care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple. Samsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu cateva zile, analistii din Coreea de Sud sustineau ca Samsung Galaxy S7 ar fi intrecut asteptarile in ceea ce priveste vanzarile, cu peste 10 milioane [].

John Kerry este cel mai inalt oficial american din istorie care viziteaza Hiroshima, dar nu va prezenta scuze pentru bombardamentul atomic din 1945

Secretarul de stat american John Kerry, aflat in vizita in Japonia pentru a participa la reuniunea G7, nu va prezenta scuze acestei tari pentru bombardamentul atomic american din anul 1945, primul din istorie, care a lovit Hiroshima. Kerry va fi primul secretar de stat si cel mai inalt oficial american care va vizita muzeul Hiroshima Peace Memorial, luni, in marja reuniunii ministrilor de externe din G7, care are loc in Japonia, la Hiroshima, scrie The Guardian.

Care este cel mai sanatos tip de sare

Sunt multi cei care se intreaba care este cel mai sanatos tip de sare. Clar este ca in cantitati peste masura sarea este daunatoare. insa are si beneficii esentiale.

Lovitura crunta pentru Monica Gabor. A fost executata silit pentru o suma uriasa

In urma cu mai bine de sase luni, Tripona Murgu, fosta avocata a Monicai Gabor, demara procedura de executare silita a acesteia in Statele Unite, unde a trimis si decizia definitiva, legalizata, a.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

Incepe cel mai cool festival din lume! Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, scena pentru numerosi artisti legendari, dar si podium de moda pentru topmodele, actrite si cantarete. Cele mai interesante tinute purtate aici dau tonul modei in materie de concerte si festivaluri.

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

Cel mai puternic telefon din lume e ieftin, dar arata exact ca un iPhone

Pe langa creatii de la Xiaomi, Oppo sau OnePlus, Meizu Pro 6 este cea mai recenta dovada ca asiatici fac telefoane ieftine cu specificatii de top. Au trecut deja cativa ani de cand nu mai este o rusine, mai.

Cel mai lung sarpe din lume a fost capturat. Cum arata pitonul de 8 metri si 250 de kilograme

Cel mai lung sarpe din lume traieste in Malaysia. Este vorba de un piton de aproape opt metri gasit pe un santier din aceasta tara de cativa muncitori. Specimenul asteapta acum in.

Cel mai prost sezon de croaziere din ultimii ani

Pentru Portul Constanta, visul frumos al navelor de croaziera care il viziteaza pare sa se fi terminat. 2016, care deja se anunta cel mai prost an din ultimii in aceasta privinta, a devenit si mai prost.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )